Про нас
увійти

На Теребовлянщині відбулись змагання з футзалу серед юнаків серед ЗОШ І-ІІІ ступенів

категорія: Футбол | дата: 16 11 2017
На Теребовлянщині відбулись змагання з футзалу серед юнаків серед ЗОШ І-ІІІ ступенів

Відбулись змагання з футзалу серед юнаків серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів за прогамою ІІ Спортивних ігрр школярів Теребовлянської ОТГ, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

У змаганнях, які 9 листопада провели в Теребовлі, взяли участь згуртовані команди п’яти шкіл: Теребовлянська школа №1, Теребовлянська загальноосвітня школа №2, Теребовлянська спеціалізована Школа-ліцей та Острівецька ЗОШ.

Спортивні поєдинки пройшли цікаво та захоплююче, адже кожна команда захищала честь свої школи, а вболівальники переживали та підтримували свої улюблені команди. В результаті місця розподілились так: 1 місце - Острівецька ЗОШ; 2 місце - Теребовлянська ЗОШ №1; 3 місце - Теребовлянська ЗОШ №2.

Команда-переможець нагороджена Кубком та грамотами від Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх". Спортивні колективи, які завоювали друге та третє місця, отримали грамоти від організаторів змагань, – повідомляє директор Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Ярослав Королюк.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook