Про нас
увійти

ФК "Кременець-Академія" – володар осіннього кубка Кременеччини-2017

категорія: Футбол | дата: 13 11 2017
ФК

Найбільш очікуваніший матч року на Кременеччині відбувся 12 листопда на футбольному полі ФК "Арсенал", де зустрілися учасники обласного чемпіонат "Три валети" з Бонівки та ФК "Кременець-Академія".

Матч розпочався з чудових моментів для футбольної команди с. Бонівки, які вже на перших хвилинах кременецького дербі втратили, як мінімум дві стовідсоткові нагоди для того, щоб відкрити рахунок в сьогоднішньому матчі. І хто знає, як би все завершилося, якщо б футболісти ФК "Три валети" реалізував гольові моменти. В першому випадку м`яч від перекладини полетів за межі футбольного поля після удару з пенальті від Андрія Власюка, в другому – з правої ноги не зумів переправити м`яч в порожні ворота кращий бомбардир команди ФК "Три валети" Ярослав Єфремов.

Юні футболісти педагогічної академії, які протягом цього року здобули безцінний досвід виступу в вищій лізі обласного чемпіонату та в студентській лізі чемпіонату України після цього вже досить впевнено виглядали на футбольному полі та змогли не тільки вирівняти гру в матчі, а й взяти її під свій контроль та довести її до логічного завершення. Так, вже в першому таймі відзначилися забитими м`ячами Андрій Понєдєльник, Олександр Штибель та Галадей Дмитро, а в другому - ще один м`яч добавив до активу студентської футбольної дружини Арсен Кривобедрий, що й стало підсумком матчу – 4:0.

Взагалі матч був дуже насичений цікавими та напруженими ігровими моментами. В одному з них, вже під завершення футбольного матчу, було призначено пенальті в ворота команди підопічних Сергія Єфремова і реалізовувати момент підійшов до одинадцятиметрової позначки майбутній педагог, воротар Віталій Марків, але чи то через надмірне хвилювання, чи з інших причин юний кіпер пробив вище воріт.

Не дивлячись на переконливу перемогу ФК "Кременець-Академія" матч проходив на високому рівні та був зразковим для наслідування іншим командам, адже футболісти не тільки показували змістовну та красиву гру, а й демонстрували повагу, як до гравців, так і до арбітра та асистентів матчу. Як підсумував після матчу головний арбітр Олег Ігорович Трачук: "Проводити арбітраж даного матчу для нашої бригади суддів було одне задоволення, адже гравці команд не тільки думали про результат, а й з повагою ставилися до своїх суперників на полі. Кращі команди Кременеччини подарували всім присутнім на стадіоні незабутній матч, який залишить приємні емоції та спогади про футбольний сезон 2017 року".

Окрема подяка всім глядачам та вболівальникам матчу, які такої холодної осінньої погоди прийшли на футбольний стадіон та підтримали команди.

Після завершення матчу від керівництва району спільно з головою Кременецької районної ради Володимиром Ананійовичом Стефанським було проведено нагородження команд фінального матчу, а також було вручено грамоти арбітру та асистентам матчу за високий професіоналізм та вагомий внесок в розвиток футболу на Кременеччині.

Цим поєдинком завершився сезон "великого" футболу на Кременеччині в 2017 році.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook