Про нас
увійти

"Нива" завершила рік поразкою від "Арсеналу"

категорія: Футбол | дата: 07 11 2017

4 листопада футбольний клуб "Нива" в дев'ятнадцятому турі Другої ліги вдома поступився білоцерківському "Арсеналу-Київщина" 1:2.

Тренерський штаб "Ниви" не дарма віддавав належне команді з Київщини, очікуючи непростого поєдинку. Аутсайдер чемпіонату під кінець року не на жарт розігрався і зумів вивезти три очки із Вишнівця.

У першому таймі на двох суперники створили лише декілька нагод, вартих уваги. У гостей завдавав дального удару Мартиненко, але пробив вище. Невдалою була спроба Глущенка, який намагався поцілити у нижню "шістку" воріт "Ниви". Найнебезпечнішим був удар головою від Омоко, але м'яч на кутовий перевів Чопко.

Господарі відзначилися двома перспективними прострілами від Пріхни. Але у першому випадку на заваді став Омоко, а згодом ніхто з форвардів "Ниви" не зміг замкнути передачі. Свій момент наприкінці тайму не використав Гатала, який пробив головою у руки воротарю після навісу Вонса зі штрафного. А перед свистком на перерву уже сам Вонс намагався перекинути м'яч через воротаря, проте останній забрав його у руки.

Тернополяни активніше розпочали другу половину матчу. На стартових хвилинах тайму кіпер "Арсеналу-Київщини" вступив у гру після потужного удару Слоневського. Згодом Слоневський виконав хорошу діагональ на Пріхну, який пробивав у падінні. Проте м'яч знову опинився в руках у воротаря. А ще за кілька хвилин Богдан Слоневський завдавав прямого удару зі штрафного, намагаючись повторити свій гол у ворота "Прикарпаття". Але цього разу воротар з великими труднощами м'яч зумів відбити.

Фатальними для "Ниви" стали чотири хвилини у середині тайму. Спочатку Авдалян виконав навіс у штрафний майданчик, звідки Мартиненко розстріляв ворота Чопка. Згодом забив уже сам Авдалян, який вибіг за спину тернопільським захисникам та пробив над голкіпером.

До честі футболістів "Ниви", після двох поспіль голів вони не опустили руки і мали хороші шанси врятувати бодай нічию. Один м'яч вдалося відіграти зусиллями Понєдєльніка, який вийшов на заміну. Пріхна подав у район одинадцятиметрової позначки, звідки головою у стійку пробив Апанчук. На добиванні вдало зіграв Понєдєльнік.

А на заключних хвилинах матчу дивом не забив Апанчук. "Свіжий" Головачук вивів його на побачення з воротарем, але нападник "Ниви" пробив у голкіпера.

 

Календарний рік "Нива" завершила з негативним результатом, однак осічка вінницької "Ниви-В" дозволила тернополянам зберегти за собою третє місце перед зимовою перервою. Заключний матч другого кола проти ФК "Львова", "Нива" проведе наприкінці березня наступного року.

 

Друга ліга, тур 19

4 листопада 2017, Вишнівець

"Нива" – "Арсенал-Київщина" 1:2

Голи: Понєдєльнік (75) — Мартиненко (68), Авдалян (71)

"Нива": Чопко, Музиченко, Касьяненко, Пікуль, Пріхна, Шевченко (Литовченко 53), Гатала (Пришнівський 67 (Головачук 85), Слоневський, Вонс, Нагорний (Понєдєльнік 70), Апанчук

"Арсенал-Київщина": Шкарбан, Тименко, Авдалян, Глущенко, Нагорний, Пасечнюк, Мартиненко (Кемфор Харіс 73), Грабчак, Сьомка, Омоко, Патрик

Попередження: Касьяненко (13), Пікуль (89)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook