Про нас
увійти

На Теребовлянщині відбулись змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний мяч"

категорія: Футбол | дата: 05 11 2017
На Теребовлянщині відбулись змагання з футболу на призи клубу

Змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний мяч" у середній віковій групі серед загальноосвітніх шкіл Теребовлянщини провели у Теребовлі, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Участь у них взяли спортивні колективи семи шкіл, зокрема, Теребовлянська школа №1, Теребовлянська школа №2, Теребовлянська спеціалізована Школа-ліцей, Гумниська ЗОШ, Кровінецька ЗОШ, Плебанівська ЗОШ та Романівська ЗОШ.

Команди були поділені на дві групи: чотири та три команди. До фінальної частини змагань, згідно положення, виходило по дві команді з кожної групи. А у фіналі зустрілись команди Теребовлянської ЗОШ №1 та Кровінецької ЗОШ.

Як повідомляє директор Теребовлянського РЦФЗН "Спорт для всіх" Ярослав Королюк, спортивний поєдинок між командами-фіналістами в основний час не виявив переможця, рахунок був 2:2.

Отож, після фінального свистка командам довелось вирішувати долю матчу в серії пенальті, у яких впевненіше почували себе кровінецькі футболісти, які й здобули перемогу з рахунком 6:5. Третьою стала команда ЗОШ села Романівка.

Команда-переможець нагороджена кубком та грамотами від Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", а команди-призери отримали грамоти від організаторів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook