Про нас
увійти

"Скала" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 29 10 2017

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у вісімнадцятому турі Другої ліги буде футбольний клуб "Скала" зі Стрия. Матч відбудеться на стадіоні "Медик" у Моршині 29 жовтня о 14:00.

Друга ліга, 18 тур

"Скала" – "Нива"

29.10.17, м. Моршин, 14:00

Арбітр — Райда М. М. (Закарпатська обл.)

Асистенти арбітра — Чопілко Т. Г. (Київська обл.), Ступак Д. В. (Київська обл.)

Четвертий арбітр — Леськів Я. А. (Львівська обл.)

Спостерігач арбітражу — Бицкало І. П. (Одеса)

Пряма трансляція на YouTube

Матч першого кола: "Нива" – "Скала" 2:0 (2:0)

Перед матчем

У передостанньому матчі 2017-го року "Нива" завітає у гості до стрийської "Скали", яка свої домашні матчі теж проводить за межами рідного міста, а саме у Моршині. У першому колі команди зустрічалися у Вишнівці і тоді перемогу святкували тернополяни. Долю протистояння вирішив дубль екс-гравця "Скали" Ігоря Гатали ще у першому таймі.

Саме матч із "Нивою" розпочав для стриян тривалу серію з невдач. Якщо не брати до уваги технічну перемогу "Скали" над "Арсеналом-Київщиною", то безвиграшна серія стриян становить десять матчів поспіль. У попередньому турі стриянам нарешті вдалося набрати бодай якість очки. У виїзному протистоянні з ФК "Львів", "Скала" здобула нічию. "Нива", нагадаємо, минулий тур завершила переконливою домашньою перемогою над "Поділлям" 2:0.

Дискваліфікованих в складах обох команд перед матчем немає.

Суперник

Молодь стрийської "Скали" на старті сезону зарекомендувала себе з якнайкращої сторони, вигравши кілька поспіль матчів. Щоправда, серія вдалих матчів швидко завершилася і команда уже тривалий час не знає смаку перемог. Серйозним ударом по амбіціях клубу стала травма головного бомбардира команди Гладкого, який уже тривалий час перебуває поза грою.

Зате стрийська команда є однією із небагатьох у Другій лізі, яка має у своєму складі легіонера. Ним є 22-річний іранець Сіаваш Хагназарі, який приєднався до клубу наприкінці вересня та є стабільним гравцем основи.

Найстарший гравець у складі "Скали" — 24-річний Роман Подоляк. Наймолодший — 16-річний Артур Відерський.

Передматчеві коментарі

Ігор Вонс, півзахисник ФК "Нива"

— До цієї гри дуже серйозно готуємося і їх потрібно остерігатися. "Скала" вдало стартувала у чемпіонаті. Це молода команда, яка старається грати у комбінаційних футбол. Чимало гравців пройшли школу львівських "Карпат" та УФК.

Костянтин Пікуль, захисник ФК "Нива"

— Нам буде не легко. І жодної недооцінки суперника бути не може. Розуміємо, що скоро відпустка, але повинні закінчити друге коло на хорошій ноті. "Скала" дуже підготована у технічному плані, грає у короткий пас, є хороші виконавці.

Статистика офіційних матчів

Друга ліга, тур 6

13 серпня 2017, Вишнівець

"Нива" – "Скала" 2:0

Голи: Гатала (5, 14)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook