Про нас
увійти

Святослав Дзядикевич: На жаль, не встигну відновитися та допомогти "Ниві" у матчі з "ОДЕКом"

категорія: Футбол | дата: 28 10 2017
Святослав Дзядикевич: На жаль, не встигну відновитися та допомогти

Нападник теребовлянської "Ниви" Святослав Дзядикевич за короткий час став своїм у новій команді. На жаль, в одному з останніх поєдинків його спіткала травма і він не може допомогти теребовлянцям у заключних поєдинках у аматорській лізі чемпіонату України. Про те, як проходить процес відновлення від травми, розпочалася наша розмова з форвардом.

– Відновлююсь усіма можливими методами. Розуміючи важливість насупного матчу тереболянської "Ниви" з "ОДЕКом", дуже хочу допомогти команді, але, на превеликий жаль, я не встигну повноцінно відновитися.

– Яка саме травма тебе спіткала і за яких умов це сталося?

– Лікарі діагнозтували сильне запалення сухожиль гомілкоступневого суглоба і надрив зв'язок. Сталася ця прикрість наприкінці поєдинку аматорського чемпіонату з "Покуттям" з Коломиї. В тому епізоді я боровся у штрафному майданчику за м'яч із захисником суперника. 

– Що кажуть лікарі, коли можеш приступити до повноцінних тренувань?

Незабаром, коли пройде деякий час, почну бігати кроси і буду працювати в тренажерному залі, щоб до тренувальних зборів для підготовки участі в наступному сезоні бути в повній бойовій готовності.

– Ти зіграв відносно не багато матчів за "Ниву", на твій погляд уже повністю порозумівся з партнерами по команді?

Зимою пройдемо повноцінні збори, зіграємо декілька контрольних поєдинків і таким чином максимально порозуміємося між собою і будем грати футбол на високому рівні, який буде приносити результат. А загалом командою цілком задоволений, дякуючи керівництву клубу, все на високому професіональному рівні.

– Прийнявши запрошення від теребовлянської "Ниви", які задачі поставив перед собою?

– Зимою збираюсь багато працювати над собою, а не відпочивати, бо поставив перед собою мету – допомогти "Ниві" якнайкраще провести сезон та здобути максимальну кількість очок. І щоб наші вболівальники побачили видовищну та захоплюючу гру теребовлянської команди і тішилися позитивними результатами "Ниви".

Нагадаємо, за теребовлянську "Ниву" Святослав Дзядикевич у 4 чотирьох матчах першості Тернопільської області забив 8 голів, ще два поєдинки він провів у аматорському чемпіонаті України.

Джерело: ФФТО

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook