Про нас
увійти

Визначилися фіналісти ветеранського чемпіонату області

категорія: Футбол | дата: 25 10 2017
Визначилися фіналісти ветеранського чемпіонату області

Команди Тернопільського і Борщівського районів розіграють звання ветеранського чемпіона Тернопільської області 2017 року. Ці команди були сильнішими у півфінальних поєдинках.

У першому півфіналі, який відбувся у Скалаті, зустрічалися місцевий ФК "Скалат" та "Ветеран" з Тернопільського району. Основний час матчу завершився внічию – 1:1. Рахунок у поєдинку відкрили скалатські ветерани на 9-й хвилині. Точним був удар Андрія Барановського. В другому таймі гості вирівняли становище на футбольному полі. Вони отримали право на пробиття пенальті, яке точно виконав Євген Безубко (57 хв.). Отож, долю путівки до фіналу довелося визначати в серії пенальті. Тут футбольна фортуна посміхнулася ветеранам з Тернопільського району, які в цій серії були кращими – 4:3.

У другому півфіналі збаразький "Сокіл" на домашньому стадіоні "Колос" приймав "Ветеран" з Борщівського району (на фото). В цьому поєдинку теж після першого тайму вигравали господарі – влучний удар на рахунку Віталія Паперовського (24 хв.). Однак гості з Борщівщини після відпочинку зуміли не лише зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу. Першим у їх складі відзначився Володимир Боднарчук (45 хв.), а перемогу гостям приніс Сергій Луцький (74 хв.).

Отож, у вирішальному поєдинку ветеранського чемпіонату Тернопільської області з футболу зіграють ветерани Тернопільського та Борщівського районів.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook