Про нас
увійти

Назар Козак: "Ми нікого не боїмося і їдемо до Ужгорода для того, щоб боротися за очки!"

категорія: Футбол | дата: 22 10 2017
Назар Козак:

Сьогодні, 22 жовтня, в останньому, 9-му турі першого кола аматорського чемпіонату України теребовлянська "Нива" гратиме у гостях з одним з лідерів – ФК "Минай" (Закарпатська область). Про останні новини зі стану нашої команди розповів головний тренер "Ниви" Назар Козак.

– Як готувалася "Нива" до поєдинку з ФК "Минай"?

– Після виснажливого домашнього матчу з "Покуттям  (Коломия) футболісти отримали два дві перепочинку. В середу-п’ятницю відбувалися тренування у Теребовлі, а зранку 21 жовтня команда взяла курс на Закарпаття. Виїхали за день до матчу, щоб мати час на адаптацію.

– Чи маєте проблеми зі складом?

– На відміну від попереднього поєдинку, дійсно, маємо певні проблеми з кадрами. Воротар Володимир Кравчук пошкодив коліно, проблеми з гомілкостопом має наш нападник Святослав Дзядикевич, через перебір жовтих карток не зможе в Ужгороді вийти на футбольне поле атакувальний півзахисник Ігор Сороцький.

Зважаючи на те, що граєте з одним з лідерів аматорського чемпіонату, а також на проблеми з кадрами, мабуть, виберете тактику гри від оборони?

– Гратимемо так, як дозволятиме суперник. Головне, надійно зіграти в обороні, а кілька гольових нагод в атаці в нас обов’язково буде. В цій грі повинні себе проявити наші фланги, а також форвард Олександр Боженко, який останнім часом мав мало ігрової практики. Саме в цьому матчі в нього буде можливість продемонструвати свої кращі сторони. А в загальному вірю, що наша команда зможе показати себе з кращої сторони, а її футболісти віддадуть усі сили на футбольному полі.

– Що Вам відомо про суперника?

– ФК "Минай" – дуже серйозна команда, добре підготовлена, має багато сильних футболістів, які грали на високому рівні. Той ж нападник Гегедош Роберт у 7 матчах аматорського чемпіонату забив 9 голів, його навіть Мирон Маркевич свого часу запрошував до харківського "Металіста". Та й без нього в складі закарпатської команди є кому грати. Водночас, ми нікого не боїмося і їдемо до Ужгорода для того, щоб боротися за очки!

– Оборонець "Ниви" Андріан Бабич родом з Закарпаття, чимало пограв за місцеві команди, чимось допоміг Вам з інформацією про ФК "Минай"?

– Зараз такий час, що все є в інтернеті. Можна і про футболістів взнати багато корисної інформації і переглянути ігри за участю суперника. Вважаю, що опонент добре нас вивчив, а ми їх...

Нагадаємо, поєдинок ФК "Минай" – "Нива" (Теребовля) відбудеться у неділю, 22 жовтня, на ужгородському стадіоні "Авангард". Початок о 15.00.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook