Про нас
увійти

На Тернопільщині буде своя Ліга чемпіонів

категорія: Футбол | дата: 18 10 2017
На Тернопільщині буде своя Ліга чемпіонів

13 жовтня, в приміщенні Федерації футболу Тернопільської області відбулося організаційне засідання щодо проведення Ліги чемпіонів Тернопільщини. У змаганнях братимуть участь чемпіони своїх районів.

Формат змагань – чотири групи по 4(5) команд. Групи на першому етапі формуватимуть за територіальним принципом.

За пропозицією голови Федерації футболу Тернопільської області Тараса Юрика, команди змагатимуться в групах у два кола (вдома і на виїзді), після чого по два кращі колективи здобудуть путівки до чвертьфіналу.

Старт нового змагання заплановано на 22 жовтня (неділя). За сприятливих погодних умов в календарному 2017 році будуть зіграні матчі групової стадії, вирішальна ж частина Ліги чемпіонів Тернопільщини відбудеться навесні 2018 року.

За регламентом змагань, у ньому братимуть участь команди по заявках за якими вони виступали у своїх чемпіонатах. При цьому, в протокол матчу в одній команді може буде внесено до п’яти футболістів вищого рангу змагань (чемпіонати та першості різних областей), а одночасно на футбольне поле зможуть вийти до трьох таких футболістів.

Для команд, які виявлять бажання взяти участь у Лізі чемпіонів Тернопільщини, заявки приймаються у Федерації футболу Тернопільської області до 19 жовтня (четвер).

Заявки можна надсилати на електронну адресу ФФТО – ffto2017@gmail.com

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook