Про нас
увійти

"Агрон ОТГ" – чемпіон Тернопільщини з футболу 2017 року

категорія: Футбол | дата: 16 10 2017

Новим переможцем обласної футбольної першості у Вищій лізі стала команда Великогаївської об'єднаної територіальної громади – "Агрон". Чемпіонство команда оформила в заключному турі, що відбувся 15 жовтня.

Інтрига у цьогорічному чемпіонаті зберігалася аж до останнього туру. На перше місце претендували одразу дві команди – "Агрон ОТГ" та "ДСО-Поділля" з Тернопільського району. Кращі шанси на перемогу мав саме колектив з Великогаївської ОТГ. Щоб перемогти у сезоні підопічним Романа Курдупеля було достатньо не програти у заключній грі проти зборівського "Колоса". Завдяки хет-трику Євгена Гуріна, "Агрон ОТГ" зі своїм завданням впорався і став чемпіоном.

- Перемога в обласному чемпіонаті завжди дається нелегко, - коментує успіх головний тренер чемпіонів Роман Курдупель. – До останнього туру ситуація у турнірній таблиці була не визначена. За певного збігу обставин ми могли навіть грати такзваний "золотий матч" проти "ДСО-Поділля". Проте нам вдалося перемогти і заслужено вибороти перше місце.

"ДСО-Поділля" завдяки мінімальній перемозі 0:1 у Бережанах, завоював срібні нагороди обласного чемпіонату. Додамо, що команда з району є також чинним володарем Кубка області. Бронзовим призером ліги 2017-го року вдалося стати чортківському "Кристалу", який в заключному турі переграв на виїзді заліщицький "Прогрес" – 1:3.

- Даний чемпіонат був дуже цікавим та непередбачуваним, - додає наставник "Агрон ОТГ". – Хорошу конкуренцію складали одразу декілька команд. На перемогу претендували і "Бережани" і "Кристал". Можу виділити заліщицьку команду. У цьому сезоні участьу Вищій лізі взяли лише вісім команд. Хочеться, щоб суперників було більше. Тоді чемпіонат буде ще цікавішим.

До речі, кращим бомбардиром Вищої ліги за підсумками чемпіонату став нападник "Агрон ОТГ" Роман Мельник. У 13-ти матчах форвард забив 12 голів.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook