Про нас
увійти

Фіаско "Ниви" у Волочиську

категорія: Футбол | дата: 16 10 2017
Фіаско

15 жовтня футбольний клуб "Нива" в шістнадцятому турі Другої ліги на виїзді розгромно поступився волочиському "Агробізнесу" 5:1.

Вдруге у цьому сезоні "Ниві" не вдалося вивезти очки з Волочиська. Суперник скористався численними гольовими нагодами, натомість тернополяни лише одного разу засмутили кіпера "Агробізнеса".

Спраглі до реваншу господарі уже на старті гри заволоділи перевагою у рахунку. Перший навіс зі штрафного волочиська команда змарнувала. А от у другому схожому епізоді тернополяни не встежили за Богданом Семенцем, який вискочив з-поміж двох захисників та розстріляв ворота головою.

Слабкою відповіддю для тернополян стали три поспіль дальні удари. Спершу Гатала наважився на постріл метрів із 25-ти. Удар вийшов легким та пройшов мимо воріт. За кілька хвилин пильність Одольського намагався перевірити Литовченко, але запустив м'яч набагато вище воріт. Найнебезпечнішим вийшов удар у капітана "Ниви" Слоневського — круглий просвистів біля стійки.

Куди більш гостріше діяли футболісти з Хмельниччини. Дивом не влучив у дальній кут Андрій Скакун, ривок якого прогавили оборонці. Згодом врятував команду Механів після виходу сам-на-сам Семенця. Але вдруге форварт "Агробізнеса" був переконливішим. Груші поблизу штрафного майданчика дозволили без перешкод прийняти та обробити м'яч і віддати на хід Богдану Семенцю. Зі своїм завданням нападник впорався, хоча Механів був близьким щоб відбити цей удар.

Певну інтригу у матчі "Ниві" вдалося повернути на останній хвилині основного часу. Автором голу став Апанчук, який за дві хвилини до цього змінив Литовченка. Один з героїв попередніх двох матчів нашої команди, цього разу відверто не увійшов в гру. Дев'ятка "Ниви" скористався неузгодженими діями захисників та воротаря і закинув за комірець Одольському, який чимдуж мчав на перехоплення.

На жаль, втримати мінімальний розрив у рахунку до свистка на перерву тернополянам не вдалося. На останній компенсованій до першого тайму хвилині, центральні оборонці "Ниви" залишили без жодної опіки Андрія Скакуна, який розстріляв ворота після хорошої подачі зліва.

Виправити ситуацію у другому таймі гостям не вдалося. До середини другого тайму команди взагалі грали без загострень. Вийнятком може бути хіба що гол з офсайду Семенця, який арбітри не зарахували. Зате незабаром Семенець забив уже з гри і оформив хет-трик. Нападник "Агробізнеса" завдав удару з гострого кута, після чого м'яч оминув Механіва та Мороза та від стійки закотився у сітку. Незабаром після подачі з кутового дальню стійку без проблем замкнув Віталій Груша, встановивши таким чином остаточний рахунок матчу.

Єдиний небезпечний момент після перерви "Нива" створила зусиллями Головачука, який неточно пробив з-за меж штрафного майданчика.

Друга ліга, тур 16

15 жовтня 2017, Волочиськ

"Агробізнес" – "Нива" 5:1

Голи: Семенець (4, 36, 66), Скакун (45+5), Груша (74) — Апанчук (45)

"Агробізнес": Одольський (Чиж 84), Гагун, Курило, Шум, Слотюк (Дубчак 84), Думанюк, Юхимович, Темнюк (Сурник 79), Скакун (Юрчак 74), Груша (Кухарук 76), Семенець

"Нива": Механів, Чорномаз, Мороз, Пріхна, Музиченко (Касьяненко 46), Слоневський (Дорі 83), Кохман, Гатала (Понєдєльнік 61), Литовченко (Апанчук 43), Шевченко, Головачук

Попередження: Груша (53), Кохман (66), Головачук (70)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook