Про нас
увійти

Віктор Ольховий: Наша команда буде битись за Теребовлю від початку і до фінального свистка!

категорія: Футбол | дата: 15 10 2017
Віктор Ольховий: Наша команда буде битись за Теребовлю від початку і до фінального свистка!

Воротар теребовлянської "Ниви" Віктор Ольховий розповів про передматчевий настрій команди перед відповідальним поєдинком аматорського чемпіонату України проти "Покуття" з Коломиї (Івано-Франківська область).

– Вікторе, ти пропустив два поєдинки по причині хвороби, натомість в останньому матчі обласної першості відіграв один тайм. Як зараз почуваєшся і чи готовий у разі довіри тренерів, вийти з стартових хвилин?

– Дійсно, змушений був пропустити дві гри через високу температуру, але з понеділка вже займаюсь в загальній групи , тому все добре і я готовий допомогти команді.

– У заявці на сезон у теребовлянської "Ниви" є три голкіпери. Особисто тобі краще, коли ти номер один команди, чи маєш одноклубників-конкурентів за місце в основному складі чи знаходишся в постійній напрузі, вийдеш зі стартових хвилин чи ні?

– Для команди та тренерів краще коли є як мінімум два хороших воротарі, тому що в футболі може трапитись все, що завгодно, може хтось захворіти чи отримати травму. На рахунок мене , то я не люблю слово конкурент по відношенню до своїх колег. Як правило воротарі в команді товаришують і допомагають один одному прогресувати.

– Вікторе, в якому психологічному настрої підходять гравці теребовлянської команди до матчу проти "Покуття" після невдалих останніх поєдинків в аматорських змаганнях?

– Останні дві гри в аматорському чемпіонаті ми дійсно поступились, але в кожному з цих матчів ми викладались на всі 100 відсотків від першої і до останньої хвилини. Тому ніхто не падає духом і в бойовому настрої готуємось на завтрашню гру.

– Чи має додати позитиву для футболістів "Ниви" три перемоги поспіль в обласній першості, чи, все таки ці змагання розцінюєш, як підготовку до поєдинків аматорського чемпіонату?

– Приємно було виграти першість Тернопільської області, тим більше з максимальною кількістю очок, але дійсно, ці матчі для нас були, як тренування з підвищеною відповідальністю.

– Що тобі відомо про "Покуття", назви сильні та слабкі сторони суперника?

– Ще в 2010 році виступав в чемпіонаті Івано-Франківської області і грав проти цієї команди. Але зараз це вже зовсім другий колектив.

– Не так давно "Нива" на своєму полі зустрічалася зіншим представником
івано-франківського футболу в аматорському чемпіонаті – ФК "Калуш" і поступилася (0:1). Чи можна якось порівняти калуську та коломийську команди?

– Хоч команди і з однієї області , але не думаю, що їх можна якось порівнювати.

– "Нива" з "Покуттям" гратиме останній домашній матч у 2017 році. Маєш можливість запросити теребовлянських вболівальників на стадіон "Колос" підтримати команду в непростому поєдинку?

– Дуже хочеться, щоб на останню гру прийшла максимальна кількість глядачів. Тому запрошую всіх на гру і обіцяю, що наша команда будебитись за Теребовлю від початку і до фінального свистка!

Джерело: Нива Теребовля

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook