Про нас
увійти

Назар Козак: Футболісти "Ниви" розуміють важливість матчу з "Покуттям"

категорія: Футбол | дата: 15 10 2017
Назар Козак: Футболісти

Сьогодні, 15 жовтня, у рамках 8-го туру аматорського чемпіонату України теребовлянська "Нива" на власному стадіоні прийматиме "Покуття" з Коломиї (Івано-Франківська область). Про останні новини з стану теребовлянської команди розповів головний тренер Назар Козак.

– Як пройшла підготовка до матчу з суперником з Коломиї?

Після заключного поєдинку першості області проти ФК "Тернопіль-Педліцей" (перемога – 2:0) на відміну від інших матчів, футболісти не мали вихідного, а з четверга і до суботи проводили тренування різної інтенсивності. Всі футболісти "Ниви" готуються наполегливо, адже добре розуміють важливість завтрашнього матчу. Сподіваюся, всі наші гравці підійдуть до поєдинку з "Покуттям" у повній бойовій готовності.

– Ви згадали, що всі футболісти тренуються, то можна стверджувати, що клубний лазарет порожній.

– Так і про це можна говорити, як доконаний факт. Оборонець Владислав Сороцький уже почав тренуватися, але до гри з "Покуттям" він ще фізично не готовий. Натомість з основною групою тренувався інших оборонець – Андріан Бабич, який певний час відновлювався після перелому пальця. 

– Зважаючи на відсутність травмованих, мабуть ламаєте голову над питанням, кого ставити в основу?

– Коли всі футболісти здорові і на одну позицію є по два виконавці, то для тренера це комфортні умови. Тепер треба лише правильно визначатися з тими виконавцями, які насамперед психологічно готові до виконання поставленого завдання. Загалом, стартовий склад визначатиму безпосередньо в день.

– Що знаєте про суперника, який знаходиться нижче "Ниви" в турнірній таблиці?

"Покуття" – новачок в аматорському чемпіонаті України. Вдалося переглянути кілька матчів за їх участі. Ще раз переконався, що в Коломиї завжди була і є сильна футбольна команда. Отож, завтра буде цікава гра на яку запрошую теребовлянських вболівальників, адже поєдинок з "Покуттям" стане останнім домашнім матчем "Ниви" в 2017 році.

Нагадаємо, зустріч "Нива" (Теребовля) – "Покуття" (Коломия) відбудеться 15 жовтня на теребовлянському стадіоні "Колос". Початок – 15.00.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook