Про нас
увійти

Назар Козак: "Хотів би, щоб гравці, які до "Ниви" прийшли нещодавно, пошвидше знайшли спільну мову з партнерами"

категорія: Футбол | дата: 04 10 2017
Назар Козак:

Сьогодні, 4 жовтня, у пропущеному матчі першої обласної ліги теребовлянська "Ниви" гратиме проти ФК "Збараж". Про те, як команда готується до цього поєдинку ми розпочали розмову з головним тренером "Ниви" Назаром Козаком.

– Після поєдинку аматорського чемпіонату України проти "Рочина" з Соснівки (Львівська область) футболісти отримали день відпочинку, а сьогодні, 3 жовтня, уже зібралися та провели повноцінне тренування. На занятті більше увагу приділи ударам з різних позицій та подачам з флангу і наступним ударам в дотик та головою.

– Чи маєте проблеми з кадрами?

– Воротар Віктор Ольховий мав високу температуру, тому він не тренувався у загальній групі. Має проблеми з ногою півзахисник Руслан Луцик. Завтра по його стану здоров’я будемо приймати рішення, чи зможе він грати. До слова, і далі перебувають у клубному лазареті два оборонці – Андріан Бабич та Владислав Сороцький.

– Якесь особливе налаштування буде в команди, адже суперник доволі неприємний – у першому матчі цього сезону "Нива" зуміла забити ФК "Збараж" лише в другому таймі, а при рахунку 2:0 на свою користь, навіть пропустила?

– Ми на кожну гру готуємось серйозно. Жодної розслабленості не буде, тим більше, що граємо вдома, перед своїми вболівальниками.

– Чи плануєте дати відпочити гравцям основи, які відіграли важкий поєдинок у Соснівці, тим самим більше дати пограти футболістам, які останнім часом отримують мало ігрового часу (Оконський, Червонецький, Штанкевич, Бодак, Ю. Никеруй, Кравчук, Цьона)?

– По складу, якщо чесно, ще не визначився. Ми маємо зараз невелику перерву в чемпіонаті України серед аматорів, і за той час хотів би, щоб гравці, які до нас прийшли нещодавно (Шелія, Дзядикевич, Сухецький), пошвидше знайшли спільну мову з партнерами.

Нагадаємо, поєдинок "Нива" (Теребовля) – ФК "Збараж" відбудеться 4 жовтня у Теребовлі на стадіоні "Колос". Початок – о 16.00.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook