Про нас
увійти

Владислав Сороцький: "Буду намагатись робити все, щоб ще в календарному 2017 році вийти на футбольне поле"

категорія: Футбол | дата: 01 10 2017
Владислав Сороцький:

Оборонець теребовлянської "Ниви" Владислав Сороцький уже тривалий час поза грою. 6 вересня йому зробили операцію. Як проходить процес відновлення, з такого запитання ми розпочали розмову з Владиславом:

– Процес відновлення проходить добре, без ускладнень, виконую програму пришвидшеного відновлення, яку надав реабілітолог у клініці. Виконую різні вправи, присідання тощо, а через тиждень планую почати бігати по колу.

Яка саме травма тебе спіткала і за яких умов це сталося?

Діагноз розрив меніска. Це сталось в Хмельницькому під час матчу аматорського чемпіонату України. В одному з епізодів зіткнувся із суперником. Відчув різкий біль у коліні, а вже в другому моменті зрозумів, що не можу продовжувати гру та попросив заміну.

Що кажуть лікарі, коли можеш приступити до повноцінних тренувань?

Лікарі сказали, що через місяць-півтора можна починати легкий біг. Після операції вже пройшло три тижні, а я вже не можу дочекатися того моменту, коли зможу тренуватися.

– Владиславе, а по футбольній карєрі часто турбували травми?

– Загалом у мене в кар’єрі була аналогічна травма, але тоді це було на лівій нозі. А так, серйозних травм більше не було.

Коли можна очікувати на твоє поверення на футбольне поле в офіційних матчах теребовлянської "Ниви"?

– Повернення слід чекати тоді, як тільки тренер та його помічники побачать, що я готовий вийти на поле і знаходжусь в хороших фізичних кондиціях. Зараз це буде важко зробити, адже залишилось небагато часу до закінчення першого кола аматорського чемпіонату України. Але я буду намагатись робити все, щоб ще в календарному 2017 році вийти на футбольне поле.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook