Про нас
увійти

Зіркові іспанські футзалісти влаштували незабутнє свято футболу в Хоросткові

категорія: Футбол | дата: 29 09 2017
Зіркові іспанські футзалісти влаштували незабутнє свято футболу в Хоросткові

27 вересня, на стадіоні "Харчовик" у Хоросткові свято футболу для дітей з Хоросткова та навколишніх сіл влаштували колишні гравці збірної Іспанії з футзалу – чемпіони та призери чемпіонату світу на Європи, повідомляє ФФТО.

Найзірковішим гостем Хоросткова став Хав’єр Ороль Санчес – чемпіон світу 2000 і 2004 років, один з чотирьох гравців у світі, які вигравали двічі світовий чемпіонат з футзалу. Також він являється чемпіоном Європи 2001 та 2005 років та бронзовий призер чемпіонату Європи 2003 року. Гостями свята футболу також стали: Альберто Когорро – чемпіон світу та Європи з футзалу і Арсеніо, котрий грав у провідних футзальних клубах Іспанії, а також провів кілька сезонів в іспанських командах "великого" футболу. А супроводжував їх президент Асоціації гравців з міні-футболу Іспанії Антоніо Гарсіа Плата.

Після урочистого привітання голови Федерації футболу Тернопільської області Тараса Юрика, іспанські футзалісти взялися до справи, заради якої вони приїхали. Спершу вони провели для дітей розминку.

Потім взяли участь у відкритому кубку міського голови Хоросткова Степана Гладуна серед учнівської молоді 7-9 класів. При чому, в кожній команді грав зірковий іспанець. Цікаво, що на Гусятинщині у футбол грають і дівчата. Серед семи шкіл-учасників, їх було 16-ть...

І, насамкінець спортивного дійства гості провели виставковий поєдинок з командою "Олімпія" з села Клювинці, яка бере участь у Дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільщини. Захоплюючий матч завершився внічию – 3:3.

Після спортивної частини свята футболу відбулася урочиста церемонія нагородження. З рук іспанців кожен учасник спортивного дійства отримав подарунок. А команди-учасниці отримали по три футбольні м'ячі від Федерації футболу Тернопільської області.

Після чого відбулася фотосесія, в якій кожна команда мала можливість сфотографуватися із зірками.

А далі в індивідуальному порядку діти брати у іспанських футзалістів автографи, робили з ними селфі, при цьому гості нікому з діток не відмовили.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook