Про нас
увійти

Сенсаційна перемога зборівського "Колоса"

категорія: Футбол | дата: 28 09 2017
Сенсаційна перемога зборівського

У матчі 12-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу зборівський "Колос" на домашньому стадіоні сенсаційно переміг лідера чемпіонату за втраченими очками чортківський "Кристал" – 0:1.

Єдиний та переможний гол зборівська команда забила на 36-й хвилині. Суперники збили на бровці нападника "Колоса" Романа Бабина. Сам форвард вирізав м’яча на метрів 10-ть від лінії воріт. Голкіпер "Кристалу" Іван Рогаль на м’яча не вийшов, натомість Володимир Грабчак, випередивши захисників, ударом головою переправив м’яча у ворота гостей (1:0). Могли господарі відзначитися ще раз наприкінці першого тайму. Роман Бабин отримав довгу передачу від Ігоря Козелка. Нападник прийняв м’яча спиною до воріт та з розвороту, побачивши що кіпер залишив ворота, завдав удару, але м’яч пройшов над поперечиною.

Гості у першій 45-хвилинці гостроти біля воріт "Колоса" майже не створили, чого не скажеш про другий тайм. Гравці "Кристалу" двічі виходили віч-на-віч, однак в одному епізоді майстерність продемонстрував кіпер господарів Руслан Мазур, в іншому – у підкаті надійно зіграв передній захисник "Колоса" Ігор Світлик.

Загалом воротар господарів Руслан Мазур ще як мінімум у двох гольових моментах діяв надійно та підстраховував партнерів по команді. Також варто відзначити впевнену гру захисників "Колоса" – Петра Грабчака та Романа Бардокіна (флангові захисники) та Ігоря Світлика і Михайла Турчака (пара центральних оборонців).

Після цієї перемоги у зборівського "Колоса" 20 набраних очок і команда на одне очко поступається чортківському "Кристалу" та команді "ДСО-Поділля" (Тернопільський район). Щоправда, суперники мають ще пропущені ігри.

Вища ліга. 12 тур

"Колос" (Зборів) – "Кристал" (Чортків) – 1:0 (1:0)

27 вересня.  Зборів. Стадіон "Колос". 400 гл. +16 град.

Арбітр – Віталій Буняк (Бережани), асистенти – Роман Островський (Тернопіль), Василь Бельзецький (Тернопіль).

Делегат-спостерігач – Іван Будівський (Теребовля).

"Колос": Мазур, М. Турчак, Світлик, Бардокін-к, П. Грабчак, В. Грабчак, Комар (В. Турчак, 61), Головко (Кузів, 88), А. Когут, Козелко, Бабин.

"Кристал": Рогаль, Заставецький-к, А. Засєдко, Левіцький, Хомишин, Ільчишин, Чорномаз, І. Когут, М. Когут, Плосконіс (Пшеничний, 66), Різник.

Гол: В. Грабчак (36).

Попереджені: Р. Бабин (42), С. Комар (45+1), А. Різник (48), Н. Ільчишин (62), І. Козелко (62), А. Блакита (66), В. Грабчак (80), А. Засєдко (85), П. Хомишин (90+2).

Вилучений: А. Різник (83, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook