Про нас
увійти

Ігор Яворський подав у відставку з посади головного тренера теребовлянської "Ниви"

категорія: Футбол | дата: 27 09 2017
Ігор Яворський подав у відставку з посади головного тренера теребовлянської

На тренерському містку учасника першості Тернопільської області та аматорського чемпіонату України теребовлянської "Ниви" сталися зміни. Замість Ігоря Яворського до керма команди повернувся Назар Козак.

Ігор Петрович Яворський за власним бажанням подав у відставку з посади головного тренера теребовлянської "Ниви". Досвідчений тренер, потиснувши руку президенту ФК "Нива" Степану Степановичу Никерую та подякувавши футболістам за спільну роботу, повідомив, що йде з команди.

Нагадаємо, очолив теребовлянську "Ниву" Ігор Яворський на початку травня цього року. Під його керівництвом команда закінчувала сезон-2016/17 аматорського чемпіонату України, де в підсумку зайняла 6 місце та бере участь у першій лізі чемпіонату Тернопільської області, в якій упевнено лідирує, не втративши жодного очка. У аматорському чемпіонаті України сезону-2017/18 "Нива" з сімома очками після п’яти проведених матчів теж йде на шостому місці, маючи такі показники: 2 – перемоги, 1 – нічия, 2 – поразки, м’ячі – 8:6 (+2).  

Тим часом до наступного матчу проти "Скали-Айви" зі Скали-Подільської (чемпіонат області) "Ниву" готуватиме місцевий фахівець Назар Козак, котрий входив до тренерського штабу Ігоря Яворського.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook