Про нас
увійти

У Копичинцях на Свято футболу зібралася тисяча глядачів!

категорія: Футбол | дата: 25 09 2017
У Копичинцях на Свято футболу зібралася тисяча глядачів!

У центральному поєдинку 19-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу зустрічалися друга та третя команди ліги – ФК "Копичинці" та "Збруч" з Підволочиська. Цікавий поєдинок завершився внічию – 1:1.

Матчу передувала велика спортивно-культурна програма під назвою "Копичинці – місто футбольне!". Чимало місцевих жителів зібралося біля копичинецького будинку культури і колоною з оркестром рушили на стадіон "Надія". Там виступили голова Гусятинської РДА Віталій Батіг разом з головою Федерації футболу Гусятинського району Віталієм Остафійчуком. Зокрема, пан Остафійчук, передав вітання від голови Федерації футболу Тернопільської області Тараса Юрика та повідомив, що від Тараса Зіновійовича Копичинці незабаром отримають інтерактивне табло за найбільшу відвідуваність домашніх матчів у першій лізі. А Віталій Батіг наголосив на пріоритетному розвитку дитячо-юнацького футболу в регіоні.

Далі людям, які найбільше доклалися до успішного виступу копичинецької команди в чемпіонаті Тернопільської області вручили грамоти. Їх отримали – Іван Михайлович Хорощак (президент ФК "Копичинці"), Павло Степанович Лосик (міський голова Копичинців), Ігор Ярославович Шпікула (головний тренер ФК "Копичинці"), Ігор Іванович Підлипський (меценат команди) та інші. Також грамоти отримали Володимир Тимчишин та Михайло Хоптовий за розвиток і популяризацію дитячого футболу.

Далі розпочалася його величність гра. Довгий час команди не могли вразити ворота одна одної. А найцікавіші події в поєдинку відбулися наприкінці матчу. На 77-й хвилині форвард "Збруча" Дмитро Познанський скинув м’яча своєму колезі Василю Рибаку  і той зльоту, з правого флангу обвідним ударом в дальній верхній від голкіпера кут воріт зумів забити красень-гол (0:1). За вісім хвилин господарям вдалося зрівняти рахунок. Копичинецька команда проводили атаку на вістрі якої виявився ветеран команди Андрій Шпак. З ним вів боротьбу оборонець "Збруча" Андрій Біскуп. Шпак несильним ударом проштовхнув м'яча в напрямку воріт, той потрапив у нерівність на футбольному полі, від якої – у обличчя Ігорю Копцюху (воротар Олег Глушка травмувався на розминці і у рамку довелося стати польовому гравцю) і закотився в ворота (1:1).

Ще в матчі атакувальний півзахисник "Збруча" Богдан Коза двічі поцілив у поперечину, з штрафних небезпечно пробивали Василь Рибак, Дмитро Познанський та Богдан Іванців. Двічі з вбивчих позицій завдавали ударів футболісти ФК "Копичинці", а під час виходу віч-на-віч надійно зіграв Ігор Копцюх.

ФК "Копичинці" – "Збруч" (Підволочиськ) – 1:1 (0:0)

24 вересня. Копичинці. Стадіон "Надія". 1000 гл. +14 град.

Арбітр – Олег Чемний (Тернопіль), асистенти – Ігор Скуба (Скалат), Андрій Шадюк (Тернопіль).

Делегат-спостерігач – Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Копичинці": Поліщук, Чепига (Цінчик, 45+1), Гонз-к, Сагайдак, Скорейко, Ватраль, С. Куріцький, М. Куріцький (Бабій, 79), Н. Мороз (Фірман, 66), Сливка, Клак (Шпак, 55).

"Збруч": Копцюх, Бiскуп-к, Оліяр, Хома, Хабаров (Білик, 66), Чиряк, Михайло Паюк, Іванців, Коза, Познанський, Рибак.

Голи: В. Рибак (77), А. Шпак (85).

Попереджені: Б. Іванців (4), А. Шпак (87).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook