Про нас
увійти

"Нива" та "Буковина" знову обійшлись без голів

категорія: Футбол | дата: 25 09 2017

24 вересня футбольний клуб "Нива" в тринадцятому турі Другої ліги вдома зіграв у нічию 0:0 з чернівецькою "Буковиною".

Менше місяця тому "Буковина" зуміла відстояти нульову нічию у матчі з "Нивою", хоча ближчими до перемоги були господарі. За схожим сценарієм відбувся і другий матч між командами у цьому сезоні.

Через дискваліфікації Ігоря Вонса та Ігоря Гатали тренерський штаб "Ниви" був змушений вдатися до ротації. З перших хвилин на полі з'явилися Ігор Кохман та Олексій Литовченко. Останній дебютував в основі. Також певні корективи ще до початку гри внесла погода, адже дощ у Вишнівці не припинявся з самого ранку.

У першому таймі моменти створювали виключно футболісти "Ниви" — гості були повністю пасивні в атаці. Першим кіпера "Буковини" Чесановського потурбував капітан господарів Богдан Слоневський, який пробив у руки воротарю зі штрафного. Згодом з лінії штрафного майданчика завдавав удару Головачук — вище.

Найгостріший момент тернополяни створили у середині тайму. Все почалося зі штрафного удару, який знову виконував Слоневський — голкіпер перевів м'яч на кутовий. А після подачі з кута поля Павло Нагорний замикав у падінні дальню стійку, проте не влучив у пусті ворота.

До свистка на перерву гравці "Ниви" створили ще два моменти. Дебютант основи Литовченко не влучив після удару головою. Також невдалою була спроба удару від Ігоря Кохмана.

Натомість "Буковина", яка не створила жодного моменту у першому таймі, після перерви одразу могла відкрити рахунок. Вадим Українець наважився на удар з дальньої дистанції і м'яч ледь не залетів у дев'ятку воріт Механіва. На щастя, воротар зіграв надійно та перевів м'яч на кутовий. З відповіддю "Нива" не забарилася. Головачук обіграв двох захисників, але пробив мимо воріт.

Згодом гості вдруге у цій грі мали нагоду відзначитися. Батрак виконував простріл, Рябий підставив ногу, але м'яч розминувся зі стійкою. Ще одну нагоду нападник "Буковини" Рябий не використав ближче до завершення гри. Оборонці прогавили ривок опонента, але форвард не влучив у ворота.

У свою чергу "Нива" продовжувала марнувати моменти. Двічі зі штрафного міг забивати Слоневський. У першому випадку Чесановський дивом зреагував, а другий удар пройшов вище воріт. На доданих хвилинах неточним ударом головою відзначився Апанчук, який вийшов на заміну.

Вдруге "Нива" не зуміла забити "Буковині" у домашній грі і тепер на тернополян очікує надважке протистояння у Коростені.Друга ліга, тур 13

24 вересня 2017, Вишнівець

"Нива" – "Буковина" 0:0

"Нива": Механів, Пріхна, Мороз, Музиченко, Нагорний (Касьяненко 76), Кохман, Шевченко (Понєдєльнік 90+3), Головачук, Пришнівський (Апанчук 80), Литовченко (Дорі 64), Слоневський

"Буковина": Чесановський, Нікіфоряк, Найко, Шафоростов, Бойчук, Українець, Немтінов, Шишигін, Батрак, Рябий (Королянчук 87), Раулюк (Мелконян 62)

Попередження: Бойчук (20), Раулюк (28), Нагорний (38), Кохман (47), Дорі (65), Українець (85), Головачук (89), Слоневський (після закінчення матчу).

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook