Про нас
увійти

"ДСО-Поділля" перемагає лідера вищої ліги

категорія: Футбол | дата: 25 09 2017

У центральному поєдинку 12-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу зустрілися команди "ДСО-Поділля" з Тернопільського району та великогаївський "Агрон". Цікавий та безкомпромісний поєдинок завершився перемогою господарів поля – 2:1, повідомляє ФФТО.  

Виконувач обов’язків тренера господарів Микола Вірковський розмістив своїх підопічних наступним чином: місце у воротах зайняв капітан команди Владислав Бритковський, пару центральних оборонців склали – Тарас Кормило та Дмитро Стриєшин, на флангах – Ярослав Алексевич та Петро Скобляк. У центрі півзахисту діяли Валентин Білик (опорний), Віталій Мищишин та Олександр Паламар (піднападники), справа в півзахисті – Артем Вітович, зліва – Станіслав Скибіцький,  на вістрі атаки грав один Владислав Левчик.

Головний тренер "Агрону" Роман Кордупель розташував гравців за традиційною схемою 1х4х4х2. Ворота боронив Андрій Северин, у захисті грали Віктор Ковальчук та Андрій Пастернак, на флангах – Олег Лівіцький (справа) та Анатолій Гринченко (зліва). Пара центральних півзахисників – Ростислав Ціх і Арсен Кривобедрий, на флангах Дмитро Коник (зліва) і Євген Гурін (справа) і в нападі – Іван Бачинський та Микола Когут.    

Господарі одразу захопили ініціативу і методично насідали на ворота великогаївської команди. У середині першого тайму Владислав Левчик поборовся на фланзі, прокинув м’яча повз Олега Лівіцького та зробив навісну передачу на дальню стійку, яку ударом головою замкнув Валентин Білик (1:0).  За п’ять хвилин команда з Тернопільського району відзначилася вдруге. Станіслав Скибіцький отримав м’яча на лівому краю атаки, пройшов до штрафного майданчика та завдав удару. М’яч прийняв на себе оборонець "Агрону", однак Станіслав з епізоду не виключився, перший виявився на підборі і з-під оборонця м’яч пройшов під воротарем Андрієм Северином (2:0).

У другому таймі замінами тренер "Агрону" Роман Кордупель оживив гру, на певний час саме його підопічні перехопили ініціативу і в одній з атак зуміли відзначитися. Кіпер "ДСО-Поділля" Владислав Бритковський невпевнено зіграв на виході, вигукнувши "я", тим самим дезорієнтував своїх захисників, і в підсумку м’яч перелетів через нього і нападник великогаївської команді Микола Когут переправляв м’яча у ворота (2:1). Оголивши тили, гості могли, як ще забити (Роман Мельник поцілив у поперечину), так і кілька разів пропустити – виходи віч-на-віч не реалізували Олександр Паламар, Юрій Сорочан, Артем Вітович…

Також варто згадати, що в двох епізодах м’яч виносили з порожніх воріт. У першому таймі це зробив оборонець "ДСО-Поділля" Дмитро Стриєшин, у другому – захисник "Агрону" Віктор Ковальчук.

Загалом, за грою "ДСО-Поділля" заслужено перемогло та включилося в боротьбу за "бронзу" обласного чемпіонату (реально, команді з Тернопільського району суперничати за чемпіонство навряд чи вдасться). Натомість "Агрон" за очками лідирує у вищій лізі, але за втраченими очками вже поступається чортківському "Кристалу"…

"ДСО-Поділля" (Тернопільський р-н.) – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 2:1 (2:0)

24 вересня. с. В. Березовиця. Сільський стадіон. 180 гл. +12 град.

Арбітр – Ігор Гарас (Бережани), асистенти – Артем Трач (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Михайло Русанюк (Тернопіль).

"ДСО-Поділля": Бритковський-к, Кормило, Скобляк, Алексеевич, Білик, Паламар (Н. Стецюк, 90+1), Мищишин, Стриєшин, Скибіцький (Сорочан, 77), Вітович, Левчик.

"Агрон-ОТГ": Северин, Ковальчук, Лівіцький, Гурін, Анатолій Гринченко, Пастернак, Кривобедрий (Глухан, 46), Коник (Гвіанідзе, 75), М. Когут, Ціх-к (Мельник-к, 58), Бачинський (Д. Коротюк, 46).

Голи: В. Білик (29), С. Скибіцький (34), М. Когут (59).

Попереджені: М. Когут (36), Д. Коротюк (67), Д. Коник (68), В. Ковальчук (81), В. Левчик (90+1), В. Бритковський (90+4).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook