Про нас
увійти

У Вишнівці відроджують футбольні традиції та планують вийти на рівень області

категорія: Футбол | дата: 22 09 2017
У Вишнівці відроджують футбольні традиції та планують вийти на рівень області
Амбітні плани вийти на рівень області ставить перед собою ФК "Вишнівець".
 
Маючи підтримку місцевої влади в особи голови ОТГ Володимира Кравця та граючи на сучасному стадіоні, аналогів якому в області немає – команда показує хороший результат.
 
У першості району, на даному етапі, команда під керівництвом тренера Бориса Дзюби тримає впевнену лідерську позицію, обігнавши найближчого суперника на 13 очок. За проведених 30 матчів, 74 голи футбольний клуб Вишнівця забив у ворота супротивника і лише 10 пропустив у свої.
 
- З цією командою я працюю уже третій рік. У перший рік мого тренерства ми взяли третє місце на Кубку Золотої осені, за який борються чотири найсильніші команди району. Минулого року взяли друге місце, а тепер за чотири тури до кінця чемпіонату, ми фактично достроково виграли Кубок району, якого у Вишнівці не було уже більше десятка років, - розповів тренер ФК "Вишнівець" Борис Дзюба.
 
На запитання про плани виходу на рівень області, Борис Федорович відповідає, що таке завдання перед ним поставив Володимир Кравець. І ціль ця цілком реальна.
 
- Зараз ми маємо форму, спортивне взуття, транспорт, тобто усю підтримку. То як тут не грати? Футболісти самі розуміють, що нам Володимир Васильович створює усі умови. Нашому стадіону заздрять усі: і в районі, і навіть в області, - говорить пан Борис.
 
Радіють вишнівчани, що у їх селищі відроджують славну футбольну традицію, адже у 80-х роках місцевий клуб серед 30 команд Другої групи в області став кількаразовим чемпіоном, а у 60-х став володарем Кубка України по авангарду.
 
Джерело: Тернополяни
Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook