Про нас
увійти

Тренери позитивно оцінили старт обласної Дитячо-юнацької футбольної ліги

категорія: Футбол | дата: 22 09 2017
Тренери позитивно оцінили старт обласної Дитячо-юнацької футбольної ліги

Тренери команд ДЮСШ (Збараж) та ДЮСШ (Козова) прокоментували старт у новому сезоні Тернопільської дитячо-юнацької футбольної ліги та оцінили реформу, яку провела Федерація футболу Тернопільської області у дитячому футболі.

Михайло Кузьма (тренер команди ДЮСШ Збараж):

– Наша команда вдало стартувала у Тернопільській дитячо-юнацькій лізі, вигравши два матчі – 5:0 та 7:0. Для дітей, участь у цих матчах стало великим святом, багато батьків відвідали поєдинки. Всі були приємно вражені організацією та проведенням матчів. Для наших юних футболістів на цьому етапі жодних турнірних завдань не ставимо. Найголовніше у цьому віці навчитись грати у футбол і виховати у дітях справжніх футболістів. Зараз головне привити дітям техніку, вміння працювати з м'ячем.

Реформу Федерації футболу Тернопільської області оцінюю лише позитивно. Більше дітей беруть участь у турнірах. Це сприятиме не лише розвитку, але й новим знайомствам. Керівники федерації знайшли правильний підхід і рухаються у правильному напрямку.

Борис Палюх (тренер команди ДЮСШ Козова):

– Перший тур ознаменувався для нас позитивно, адже ми розпочали його з перемоги. Основна мета, щоб діти грали і з кожним туром бажання займатись цим видом спорту у них лише збільшувалося. Після реорганізації дитячої ліги стало більше команд і це, звичайно, позитивний момент, адже діти гратимуть ще більше матчів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook