Про нас
увійти

"Кристал" здобув впевнену перемогу над ФК "Бережани"

категорія: Футбол | дата: 21 09 2017

Вчора, 20 вересня, в рамках 11-го туру вищої обласної ліги чортківський "Кристал" на домашньому стадіоні впевнено переграв ФК "Бережани" – 4:1. І хоча в турнірній таблиці після цього матчу бережанці продовжують випереджати чортківців, але ця перевага складає всього одне очко (22 очка проти 21-го), плюс "Кристал" має ще два поєдинки в запасі.

У середині першого тайму господарі повели в рахунку після швидкої контратаки. Іван Когут зробив прострільну передачу з лівого флангу, на яку відгукнувся його рідний брат Микола і метрів з 11-ти "розстріляв" голкіпера бережанської команди Сергія Цяпу, пробивши по центру воріт (1:0). Не пройшло й десяти хвилин, як господарі подвоїли перевагу. Павло Чорномаз виконав подачу на дальню штангу, а Назар Ільчишин метрів з семи пробив головою – м’яч від стійки залетів у ворота (2:0). Через шість хвилин свій гол забив нападник чортківської команди Андрій Різник, який реалізував вихід віч-на-віч (3:0).

На початку другого тайму гості один м’яч відіграли. Обрізався чортківський оборонець Роман Левіцький і бережанський нападник Олександр Грінько лівою ногою завдав точного удару в ближній кут воріт (3:1). Далі гра заспокоїлася, тренери чортківської команди замінами збили темп, натомість гості не могли нічого реального зробити біля воріт суперника. І лише в компенсований час після трьоходівки Скалій – Плосоніс – Чорномаз, точний був удар з 16-ти метрів Назара Ільчишина, котрий у цьому матчі записав на свій бомбардирський рахунок дубль (4:1).  

Ще перемога ще на кілька кроків наблизила "Кристал" до лідера вищої ліги великогаївського "Агрона-ОТГ". Варто зауважити, що за втраченими очками у команд рівновага, натомість чортківцям ще потрібно зіграти два пропущених поєдинок з ФК "Кременець-Академія" та "ДСО-Поділля".

***

 "Кристал" (Чортків) – ФК "Бережани" – 4:1 (3:0)

20 вересня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 150 гл. +21 град.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Василь Бельзецький (Тернопіль), Володимир Федунець (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Василь Заторський (Тернопіль).       

"Кристал": Рогаль (Павлишен, 90+3), Заставецький-к, Семенюк, А. Засєдко, Хомишин (Пшеничний, 46), Ільчишин, І. Когут, М. Когут (Скалій, 86), Чорномаз, Різник (Плосконіс, 60), Левіцький (Тарабалка, 68).

ФК "Бережани": Цяпа, Мострянський-к, Фанга, Фарботняк (Мукевич, 70), Бадеме, Абрамець (В. Бадло, 46), Мацалап, Стирчак, Жига (Зелінський, 84), Грінько, Легета (Макар, 46).

Голи: М. Когут (25), Н. Ільчишин (33, 90+1), А. Різник (39), О. Грінько (47).

Попереджений: А. Різник (59).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook