Про нас
увійти

Тернопільські команди вилетіли з аматорського кубка України

категорія: Футбол | дата: 21 09 2017
Тернопільські команди вилетіли з аматорського кубка України

Вчора, 20 вересня, дві команди Тернопільщини – "Нива" з Теребовлі та "ДСО-Поділля" з Тернопільського району, які виступають у аматорському кубку України, синхронного покинули турнір за результатами повторних матчів 1/16 фіналу.

Після перших поєдинків, які для наших земляків завершилися внічию – 2:2, шанси на прохід до наступної стадії змагань були вищими саме в наших земляків. Але за результатами матчів, обидві тернопільські команди поступилися суперникам – теребовлянська "Нива" програла ФК "Миколаїв" (Львівська область) – 0:1, а "ДСО-Поділля" зазнала поразки від "Факела" з Липовця (Вінницька область) – 1:2.

Варто додати, що в обох матчах гра була рівною, про що засвідчили навіть тренери команд на післяматчевих інтерв’ю, але футбол тим і цікавий, що непередбачуваний. На жаль, цього разу сильнішими були наші суперники.

У Теребовлі миколаївці забили єдиний гол на 21-й хвилині, після того, як Ігор Балух зробив навісну передачу з правого краю атаки, а Назар Бойко завдав удар головою свічею. М’яч пройшов по дузі та опустився в ворота Віктора Ольхового. Могли теребовлянці відігратися, особливо небезпечними були їхні випадки після перерви, однак ні Олег Никеруй, ні Немо Шелія, ні Олександр Боженко свої нагоди не реалізували.

"Нива" грала в такому складі: Ольховий, Полянчук, Ковалик-к, Макогон, Бабич (Сухецький, 64), Гаврилюк (Червонецький, 46), О. Никеруй, Шелія, Боженко (І. Сороцький, 71), Кривий (Штанкевич, 67), Луцик (Бодак, 73).

"ДСО-Поділля" та "Факел" з Вінниччини у першому таймі голів не забивали. Але одразу на старті другого тайму гості зуміли відзначитися (тут далася взнаки відсутність одразу двох основних оборонців нашої команди – Андрія Гринченка та Тараса Кормила). Десь хвилині на 62-й тернопільська команда зуміла відігратися. Це Юрій Сорочан запресингував голкіпера суперника, який вибив м’яча, але прямо на Артема Вітовича і той з-за меж штрафного майданчика вразив ворота "Факела". Однак прийнятну нічию команда з Тернопільського району втримати не зуміла. На 76-й хвилині після далекого вкидання м’яча з ауту в обороні "ДСО-Поділля" була метушня і гості ударом головою зуміли відзначитися та вирвати таку потрібну для них перемогу – 1:2.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook