Про нас
увійти

Сергій Полянчук: "Ціль – перемагати в кожному поєдинку!"

категорія: Футбол | дата: 20 09 2017
Сергій Полянчук:

Напередодні повторного матчу 1/16 фіналу аматорського кубку України проти ФК "Миколаїв" гравець теребовлянської "Ниви" Сергій Полянчук розповів про підготовку команди, поділився враженнями від гри суперника в першому матчі та поділився думками щодо свого становища в теребовлянській команді,

– Сергію, чи відрізнялася чимось підготовка до поєдинку з ФК "Миколаїв" від інших матчів, зважаючи на надзвичайно важливу вагу кубкової зустрічі?

– Наша підготовка проходила в звичному режимі. Готуємось, так як і до попередніх матчів, хоча, звичайно, кожен футболіст "Ниви" відчуває свою відповідальність.

– Ти виступав у першому матчі в Миколаєві. Які якості суперника можеш відзначити в першу чергу?

– ФК "Миколаїв" – хороша, збалансована команда, як говорять – сплав молодості і досвіду. Її гравці добре контролюють м'яча, мають швидких нападників. Тому буде важкий поєдинок, ми ж на нього налаштовуємось дуже серйозно.

– Теребовлянська "Нива" уже відіграла кілька поєдинків аматорського чемпіонату України, чи можна порівняти суперників у цих матчах з ФК "Миколаїв"?

– По-правді, чесно кажучи, не знаю з ким порівняти. Аматорська ліга дуже рівна. Тут  будь-яка команда може відібрати очки в іншої... Думаю, ФК "Миколаїв" був би серед лідерів аматорського чемпіонату. Не даремно вони лідери в Львівській області, а там дуже сильний чемпіонат

– Чи не вплине на функціональну готовність гравців теребовлянської "Ниви" той факт, що доведеться проводити п’ятий матч за два останні тижні?

– Не думаю. Ми пройшли хороші навчально-тренувальні збори, зараз за рахунок ігор також набираємо кондиції. В нас є 20 футболістів, в чемпіонаті області наш тренер Ігор Петрович Яворський проводить ротацію, тому, вважаю, сил нам повинно вистачити.

– Особисто для Сергія Полянчука грати в такому значному ігровому темпі – не в новинку, чи все таки трішки дається взнаки велика кількість матчів?

– Я почуваю себе добре. Мені подобається такий ігровий ритм і партнерам по команді, думаю, теж.

– До переходу в "Ниву" ти здебільшого діяв на правому фланзі у півзахисті, у всякому разі на цій позиції тебе бачили тренери ФК "Тернопіль". У теребовлянській команді останнім часом ти граєш на правому краю захисту. Настільки зручною для тебе є ця позиція, і загалом, де краще тобі грати – крайнього захисника чи півзахисника?

– Для мене – головне грати, а на якій позиції не важливо. У моїй попередній команді ФК "Тернопіль" у минулому чемпіонаті була така кадрова ситуація, що я грав практично на всіх позиціях, в тому числі на місці правого захисника. Так що все нормально, не бачу в цьому жодних проблем…

– У "Ниві" ти вже третій місяць. Чи можна стверджувати, що став своїм у команді, чи швидко знайшов спільну мову з партнерами?

– Зі всіма футболістами в хороших відносинах, багатьох хлопців знаю, бо не один сезон грали разом в ФК "Тернопіль". У нас підібрався хороший, дружній колектив у якому я швидко освоївся.

– Перейшовши до команди з Теребовлі, мабуть, постав для себе якісь цілі. Якщо не секрет, якими вони є?

– Ціль – перемагати в кожному поєдинку! Якщо так буде, то без трофеїв точно не залишимось...

Нагадаємо, у середу, 20 вересня, у повторному матчі кубка України серед аматорів теребовлянська "Нива" прийматиме на власному стадіоні "Колос" ФК "Миколаїв" (Львівська область). Початок зустрічі о 16.00. Перший матч на полі суперника завершився внічию – 2:2.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook