Про нас
увійти

ФК "Копичинці" на класі перемагає у Збаражі

категорія: Футбол | дата: 19 09 2017
ФК

Центральний поєдинок 18-го туру в першій лізі чемпіонату Тернопільської області з футболу відбувся сьогодні, 17 вересня, у Збаражі, де місцевий ФК зустрічався з другим на сьогодні в турнірній таблиці ФК "Копичинці". Гості підтвердили свій високий клас, та у другому таймі зуміли схилити шальки терезів на свою користь – 2:0.

У першому таймі суперники голів не забивали, тому всі основні події у матчі сталися в другій 45-хвилинці. Рахунок у матчі відкрив Ігор Сливка, котрий випередив одразу трьох оборонців ФК "Збараж" і вийшов на побачення з воротарем Олександром Шпирком та точно пробив у дальній кут воріт (0:1). На 69-й хвилині матчу на полі з’явився не старіючий нападник ФК "Копичинці" Андрій Шпак і пройшло небагато часу, як він заробив пенальті (прокинув м’яча, увійшов у штрафний майданчик і був не за правила зупинений). Штатний пенальтист копичинецької команди Роман Ватраль з "точки" не схибив (0:2).

Після цієї перемоги ФК "Копичинці" набрав 41 очко і підопічні Ігоря Ярославовича Шпікули продовжують переслідувати лідера першої обласної ліги – теребовлянську "Ниву", в якої 42 очки. Щоправда, у копичинецької команди на два зіграних поєдинки більше від опонента.

***                                                                         

ФК "Збараж" – ФК "Копичинці" – 0:2 (0:0)

17 вересня. Збараж. Стадіон "Колос". 130 гл. +23 град.

Арбітр – Ігор Гарас (Бережани), асистенти – Тарас Андрущак (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат).

Делегат-спостерігач: Володимир Садковський (Теребовля).

ФК "Збараж": Шпирко, Дацко, Джозеф, Бабій, Бутковський, Конечний, Лобас (Аджей, 62), Була, Онуфреїв, Паперовський, Хруняк (Ногас, 82).

ФК "Копичинці": Поліщук, Чепига, Скорейко, Гонз-к, Сагайдак, Цінчик (Худзік, 86), Ватраль, С. Куріцький (Бабій, 82), М. Куріцький (Шпак, 69), Сливка, Клак (Н. Мороз, 57).

Голи: І. Сливка (72), Р. Ватраль (81, з пен).                             

Попереджені: Р. Хруняк (68), О. Дацко (80).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook