Про нас
увійти

"Колос" вперше в сезоні програє у Зборові

категорія: Футбол | дата: 18 09 2017

Зборівський "Колос" вперше в сезоні програв на власному полі. Сталося це в пропущеному матчі 9-го туру вищої обласної ліги в поєдинку проти ФК "Бережани".

Вже на старті матчу гості відкрили рахунок. Роман Жига отримав м’яча на лінії штрафного майданчика і з дуги потужним ударом поцілив у самісіньку "дев’ятку"" (0:1). Після штрафного удару з місця правого крайнього, ворота господарів Руслан Мазур відбив м’яча і якого добив у ворота бережанець Олександр Грінько (0:2). На 36-й хвилині обрізався футболіст "Колоса" і віч-на-віч з Русланом Мазуром вийшов той самий Грінько і зумів переграти кіпера (0:3).

У повітрі запахло великою  сенсацією. Однак підопічні Михайла Забитівського ,який у цьому матчі сам вийшов на поле, зуміли переламати хід гри, хоча, ліквідувати відставання у три м’ячі їм все-таки не вдалося. За кілька хвилин після пропущеного м’яча господарі зуміли відзначитися. Пішла подача зі штрафного з лівого сторони атаки. Воротар ФК "Бережани" Сергій Цяпа м’яча не зафіксував, він від нього відбився. В метушні у штрафному майданчику найвправніше зіграв Ігор Світлик ,який власне і переправив м’яча у ворота (1:3). Уже в другому таймі зборівська команда ще одного разу втілилася свою атаку в забитий гол. Її гравці розіграли кутовий, пішла подача, знову мали місце невпевнені дії кіпера ФК "Бережани" і Володимир Турчак добив м’яча у ворота (2:3).

На більше підопічним Михайла Забитівськгго не вистачило і зборівський "Колос" доволі несподівано поступилися на власному полі молодій бережанській команді, тим самим втратив шанс обійти ФК "Бережани " у турнірній таблиці.  

***

"Колос" (Зборів) – ФК "Бережани" – 2:3 (1:3)

17 вересня. Зборів. Стадіон "Колос". 400 гл. +19 град.

Арбітр: Володимир Ясюченя (Тернопіль), асистенти – Михайло Брик (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Борис Трач (Тернопіль).

"Колос": Мазур, М. Турчак, Світлик, Забитівський, П. Грабчак (А. Процик, 51), Бабин, Головко (Блакита, 46), Бардокін-к, А. Когут, В. Турчак (Лис, 85), Козелко.

ФК "Бережани": Цяпа, Мострянський-к, Фанга, Фарботняк, Бадеме, Абрамець (Легета, 67), Мацалап, Стирчак, Жига (Макар, 51), Грінько (А. Бадло, 75), Кучинський.

Голи: Р. Жига (8), О. Грінько (29, 36), І. Світлик (40), В. Турчак (79).

Попереджені: Г. Бадеме (7), М. Турчак (21), Р. Жига (38), Р. Бабин (54), С. Фарботняк (59), Р. Фанга (80).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook