Про нас
увійти

Андрій Сухецький: "У поєдинку з «Трьома валетами» недооцінки суперника, точно не буде!"

категорія: Футбол | дата: 17 09 2017
Андрій Сухецький:

Напередодні матчу теребовлянської "Ниви" проти кременецьких "Трьох валетів" у рамках 18-го туру першої обласної ліги ми поспілкувалися з новачком команди з Теребовлі Андрієм Сухецьким.

– Теребовлянська "Нива" у неділю, 17 вересня, гратиме проти кременецької команди "Три валети". Чи встигнуть футболісти з Теребовлі відновитися після надскладного виїзного поєдинку аматорського кубка України проти ФК "Миколаїв"?

– Однозначно – відновитись встигнемо! Футболістам дали два дні вихідних, у суботу маємо тренування, а в неділю всі будуть готові до поєдинку обласного чемпіонату на 100 процентів.

– Чи не вплине на настрій гравців теребовлянської "Ниви" той факт, що суперник – один з аутсайдерів першої обласної ліги, а теребовлянці – беззаперечний її лідер?

– Кожен футболіст "Ниви" має налаштовуватись на кожну гру, як на останню, тому, думаю, недооцінки суперника точно не буде!

– Андрію, в Миколаєві був твій дебют за "Ниву", або правильніше буде сказати, ти повернувся до колективу з Теребовлі після кількох років відсутності. Як тебе зустріла команди, чи вже знайшов спільну мову з новими партнерами?

– Команда прийняла добре, у "Ниві" я майже всіх знаю, з всіма пересікались, як по життю, так і на футбольному полі, ті ж брати Сороцькі – мої однокласники, з якими давно підтримуємо зв'язок. У "Ниві" в мене все добре!

– Після виступів у ФК "Тернопіль" в тебе була велика ігрова пауза. Чи відчувався цей факт на грі в Миколаєві, та на скільки відсотків готовий до повноцінних виступів на "Ниву"?

– Так, я місяць не грав, але намагався тренуватись, підтримував себе в формі. Вже, я думаю, на процентів 80 готовий до виступів на високому рівні. Ще гра одна і буду повністю готовий!

– У грі з ФК "Миколаїв" ти вийшов на заміну замість травмованого Андріана Бабича. Чи планує тебе тренер "Ниви" Ігор Яворський залучити з перших хвилин у поєдинку з кременецькою команду, зважаючи на травми крайніх захисників команди Андріана Бабича та Владислава Сороцького?

– Дійсно, у Миколаєві я вийшов на позиції лівого захисника. А чи буду грати з стартових хвилин і на якій позиції в поєдинку з кременецькою командою – це краще запитати в головного тренера Ігоря Яворського.

До переходу в "Ниву" ти здебільшого діяв на правому фланзі у півзахисті, у всякому разі на цій позиції тебе бачили тренери ФК "Тернопіль". У теребовлянській команді в дебютному поєдинку Андрія Сухецького наставник розмістив на лівому краю захисту. Настільки зручною для тебе є ця позиція, і загалом, де краще тобі грати – крайнього захисника чи півзахисника?

– Мені краще грати на позиції правого захисника. Але можу зіграти і крайнього півзахисника. В останньому матчі тренер поставив зліва в захисті, я вийшов і, вважаю, надійно зіграв

– Перейшовши до команди з Теребовлі, мабуть, постав для себе якісь цілі. Якщо не секрет, якими вони є?

– Я собі ставлю завжди найвищі цілі, а головне для мене якомога більше грати. А далі побачимо, як Бог дасть!

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook