Про нас
увійти

"ДСО-Поділля" без своїх лідерів здобуло нічию на Вінниччині

категорія: Футбол | дата: 14 09 2017

Володар кубка Тернопільської області 2017 року "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) розпочав свій шлях у кубку України серед аматорських команд з виїзної нічиєї на Вінниччині в матчі проти липовецького "Факела" - 2:2.

До матчу в Липовці "ДСО-Поділля" підходило з великими кадровими втратами. Недавно з команди до тернопільської "Ниви" перейшов нападник Олексій Литовченко, а також по різних причинах не змогли взяти участь в матчі захисник і граючий тренер команди Андрій Гринченко та ще один форвард Ігор Швець.

Тим самим, команда з Тернопільського району без цих футболістів розмістилася на футбольному полі за традиційною схемою: 1х4х4х2. Місце у воротах зайняв Владислав Бритковський, Тарас Кормило і Дмитро Стриєшин сформували пару центральних оборонців, Ярослав Алексевич грав в обороні зліва, а Петро Скобляк – справа. У центрі півзахиснику діяли – Валентин Білик (опорний) та Віталій Міщишин (піднападник). Станіслав Скибіцький обійняв місце лівого півзахисника, а Артем Войтович – правого. В атаці діяли форварди - Олександр Паламар і Юрій Сорочан.

Команда з Тернопільщини першою у матчі відзначилася. Наприкінці першого тайму Олександр Паламар пройшов одразу двох оборонців "Факела" та завдав удару під воротарем (0:1). Господарі на початку другого тайму зрівняли рахунок після точного удару зі штрафного Маду Олісаемека (1:1). Ще раз "ДСО-Поділля" вийшло вперед завдяки пресингу на правому краю. Владислав Левчик відібрав м’яча в суперника, відпасував на Юрія Сорочана і той пробив по центру – м’яч від газону залетів у ворота "Факела" (1:2).

На жаль, втримати переможного рахунку нашій команді не вдалося. На самому кінці матчу після дальнього вкидання господарями ауту і при великому скупченні гравців обох команд Владиславу Васалатію вдалося спіймати на протиході кіпера Владислава Бритковського, та проштовхнути м’яча у ворота, (2:2).

Окрім забитих голів, суперники могли ще неодноразово відзначитися. Зокрема, варто згадати хоча б про момент, який мав у першому таймі нападник "ДСО-Поділля" Юрій Сорочан, котрий не реалізував чистий вихід віч-на-віч.

За попередніми даними, матч-відповідь між цими командами відбудеться у Збаражі, 20 вересня, на місцевому стадіоні "Колос".


"Факел" (Липовець, Вінницька обл.) – "ДСО-Поділля" (Тернопільський р-н.) – 2:2 (0:1)

13 вересня. Липовець. Стадіон "Колос". 500 глядачів.

"ДСО-Поділля": Бритковський, Кормило, Стриєшин, Алексевич, Скобляк, Білик, Міщишин, Скибіцький (Цупер), Вітович, Паламар (Левчик), Сорочан.

Голи: Маду Олісаемека (50), Васалатій (89) – О. Паламар (43), О. Сорочан (72).

Джерело ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook