Про нас
увійти

Ігор Яворський: "Футболісти "Ниви" готові показати в Миколаєві якісний футбол"

категорія: Футбол | дата: 13 09 2017
Ігор Яворський:

Головний тренер теребовлянської "Ниви" Ігор Петрович Яворський розповів про хід підготовки його команди до першого матчу 1/16 фіналу кубку України серед аматорів проти ФК "Миколаїв" (Львівська область).

– До матчу готуємося в звичному режимі. Після поєдинку чемпіонату Тернопільської області проти ФК "Шумськ" футболісти отримали один день відпочинку, а в понеділок-вівторок провели два інтенсивні тренування, на який значну уваги приділили реалізації гольових моментів, зокрема, виходам на одного воротаря, фланговим подачам та прострілам, а також стандартним положенням. 

Також мали теоретичне заняття, на якому провели глибокий аналіз гри з Шумськом, вказали на недопрацювання того чи іншого гравця, зробили поправки на реалізацію моментів, які в останньому матчі обласної першості були в нас на низькому рівню.  

Що ж до кадрового потенціалу, то у лазареті команди знаходиться три гравці: воротар Андрій Гарас, якому зробили операцію та два захисники – Владислав Сороцький і Юрій Цьона, котрі вже певний час знаходяться у клубному лазареті. Всі решта – здорові і готові прийняти участь у грі та показати в Миколаєві якісний футбол.  

Нагадаємо, матч ФК "Миколаїв" – "Нива" (Теребовля) відбудеться у середу, 13 вересня, Миколаєві на міському стадіону. Початок матчу о 17.00.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook