Про нас
увійти

"Нива" тричі пропустила від "Полісся"

категорія: Футбол | дата: 10 09 2017

9 вересня футбольний клуб "Нива" в одинадцятому турі Другої ліги на виїзді поступився житомирському "Поліссю" — 3:0.

Перша виїзна поразка "Ниви" у чемпіонаті трапилась у Коростені. Три голи новачків житомирського "Полісся" принесли команді другу перемогу поспіль. "Нива" відповісти не зуміла…

Попри це вже на старті тернополяни створили три дуже перспективні гольові нагоди. Першим потурбував кіпера господарів Олександр Апанчук. Слоневський зробив націлену подачу у штрафний майданчик, але нападник "Ниви" в дотик пробити як слід не зумів. У підсумку воротар впорався з несильним ударом Апанчука. За хвилину форвард "Ниви" знову опинявся на ударній позиції. Цього разу його постріл з лінії штрафного майданчика кіпер перевів на кутовий. Після розіграшу корнера Богдан Слоневський цілив у дальній кут, але на шляху м'яча знову став воротар, виручивши свою команду.

Після стартової активності тернополян, господарі зуміли відтіснити гру від власних воріт. Кілька разів житомиряни пробивали по воротах здалеку. Спочатку Менжега пробив набагато вище, а згодом Дячук завдав неточного удару.

Мабуть, ключовий епізод поєдинку стався на 31-ій хвилині зустрічі. Арбітр з Дніпра Людмила Тельбух призначила у ворота "Ниви" доволі сумнівний пенальті. Суперник у штрафному майданчику зачепився за ногу Дмитра Пріхни і впав. Це, на думку рефері, стало причиною для призначення одинадцятиметрового. З точки Механіва зумів переграти дебютант "Полісся" Віктор Коровіков.

До перерви у "Ниви" були шанси зрівняти рахунок. Головачук, перебуваючи на лінії воротарського майданчика, влучив у захисника. А удар Слоневського зі штрафного пройшов трохи вище воріт.

Уже на старті другого тайму метрів із 35-ти пробивав Анатолій Чорномаз — голкіпер з ударом півзахисника "Ниви" впорався. Дещо пожвавив гру вихід Володимира Пришнівського, який одразу ж міг відзначитися гольовою передачею. Проте Олександр Апанчук ударом головою у ствір воріт не влучив.

Натомість "Полісся" своїми нагодами скористалося сповна. Вдруге житомиряни забили після подачі зі штрафного. Коровіков головою підсікнув м'яч у дальній кут воріт, оформивши дубль. А за кілька хвилин Коломієць розстріляв ворота Механіва, замкнувши дальню стійку після подачі партнера.

Час, що залишався до фінального свистка, тернополяни провели в атаках, але особливого успіху поблизу чужих воріт не домоглися. Відзначимо дальній удар Музиченка, а також удар головою Артура Дорі. А уже на компенсованих хвилинах Дмитро Пріхна завдав дальнього удару, воротар відбив перед собою, але, на жаль, ніхто з форвардів гостей не зміг скористатися подарунком від воротаря.

Таким чином "Полісся" зробило приємний подарунок усім житомирянам, які цього дня відзначали день міста, а "Нива" затьмарила ювілей свого спортивного директора.Друга ліга, тур 11

9 вересня 2017, Коростень

"Полісся" – "Нива" 3:0

Голи: Коровіков (32 пен., 59), Коломієць (63)

"Полісся": Міхєєв, Менжега, Тарасенко, Жовтюк, Дехтяренко, Ковтун (Загідулін 83), Коломієць (Куделькін 89), Дячук, Малєй (Чаус 75), Колєсніков (Олексієнко 72), Коровіков (Демчик 90+2)

"Нива": Механів, Пріхна, Мороз, Музиченко, Нагорний (Касьяненко 78), Вонс (Гатала 69), Чорномаз, Головачук (Пришнівський 53), Понєдєльнік (Дорі 67), Апанчук (Литовченко 75), Слоневський

Попередження: Дехтяренко (27), Менжега (37), Чорномаз (53) 

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook