Про нас
увійти

Андріан Бабич: "Недооцінки суперника точно не буде!"

категорія: Футбол | дата: 09 09 2017
Андріан Бабич:

Сьогодні, 9 вересня, теребовлянська "Нива" гратиме календарний матч 17-го туру першої обласної ліги проти ФК "Шумськ". Про те, як команда готується до цього поєдинку ми розпочали розмову з оборонцем "Ниви" Андріаном Бабичем.

– Готуємося в штатному для нас режимі. Після поєдинку в Збаражі мали сауну, день відпочинку, а сьогодні провели інтенсивне тренування.

– Чи підходить "Нива" до цього матчу в потрібних кондиціях, адже після непростого виїзного поєдинку з ФК "Збараж" (перемога – 3:1), через два дні доведеться грати з шумською командою?

– Звичайно важко грати кожних 2-3 дні, але тренер у нас кваліфікований, знає як швидко відновити футболістів, тому підходимо до гри обласної першості в оптимальних для нас кондиціях.

– Чи вплине на настрій гравців теребовлянської "Ниви" той факт, що в першому колі на полі суперника, його вдалося доволі легко перемогти – 0:10?

– Ми вже забули, яким був рахунок в Шумську. Недооцінки суперника точно не буде!

– Поєдинок з ФК "Шумськ" – це свого роду генеральна репетиція перед стартом у аматорському кубку України. На твій погляд, чи побережуть себе теребовлянські гравці в грі з Шумськом, щоб свіжими підійти до аматорського кубкового матчу з лідером Прем’єр-ліги Львівщини командою ФК "Миколаїв"?

– ФК "Миколаїв" – хороша команда, готуємося до важкої ігри, на виїзді нам буде не легко. Водночас, зауважу, що до всіх ігор ми готуємося на 100%: чи то область, чи аматори. Ми себе не жаліємо і в кожному матчу доводимо, що "Нива" – одна з найкращих команд Тернопільської області і не тільки...

– Андріан, ти відносно недавно перейшов до "Ниви". Як пройшла твоя адаптація, чи вже повністю налагодив стосунки з партнерами по команді на футбольному полі?

– Адаптацію пройшов легко, адже багато футболістів знав, з багатьма грав до "Ниви". Колектив у Теребовлі хороший, позитивний, мені в цій команді подобається!

ДОСЬЄ:

Андріан Бабич

Народився 2 січня 1992 року у місті Тячів (Закарпатська область)

На дитячо-юнацькому рівні виступав за СДЮШОР (Ужгород)

Перший тренер – Федір Павлович Приходько

В 2009 році підписав перший професіональний контракт з ужгородськи "Закарпаттям". Проте в головній команді не зіграв жодного поєдинку, натомість зіграв 16 поєдинків у складі клубу в першості дублерів.

У 2012 році виступав у складі аматорського клубу ФК "Середнє" (смт Середнє).

В сезоні 2013/14 років знову виступав у складі "Говерли", але як і першого разу, лишев першості дублерів (9 поєдинків).

У 2014 році захищав кольори третьолігового словацького клубу "Гуменне".

В 2015 році виступав у аматорських командах "Надьбегань" та "Бигань".

У 2016 році грав у командах ФК "Минай" та ФК "Вільхівці", які виступають у чемпіонаті Закарпатської області.

У вересні 2016 року перейшов до ФК "Тернопіль", в якому виступав у першій лізі чемпіоанту України.

У теребовлянській "Ниві" Андріан Бабич грає з липня 2017 року. Виступає під 6 номером. За цей час за нашу команду зіграв два матчі в аматорській лізі України (відзначився одним забитим голом) та 4 поєдинки провів у першій обласній лізі.

Джерело: Нива Теребовля

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook