Про нас
увійти

Сергій Задорожний: "Вдалося відновити команду"

категорія: Футбол | дата: 09 09 2017
Сергій Задорожний:

Головний тренер футбольного клубу "Нива" Сергій Задорожний прокоментував майбутнє протистояння у Коростені, розповів про ситуацію з травмованими та поділився враженнями від жеребкування календаря Другої ліги.

Про матч з "Поліссям"

Нашим завданням було відновити команду, адже за дев'ять днів ми провели три поєдинки. На наш погляд, це вдалося зробити. Тож у Коростень їдемо в хорошому настрої. Суперник суттєво підсилився. Ледь не кожного дня "Полісся" підписує нового футболіста. Більшість новачків — з досвідом виступів у Першій лізі, вікові футболісти. Як вони грають ми можемо здогадуватися, але чого точно не знаємо — хто вийде проти нас в основі. Звичайно, про суперника ми повинні знати все, але нас перш за все цікавить гра нашої команди, як ми виглядатимемо.

Про відновлення капітана

Нещодавно у Дніпрі Костянтину Пікулю провели операцію на коліно. Вона пройшла успішно, я спілкувався із лікарем. Приблизно за три тижні футболіст уже зможе приступити до роботи у тренажерному залі.

Про травму Ігоря Кохмана

Два останні дні він працює з нами в основній групі, але на матч проти "Полісся" повністю готовим не буде. Ми йому даємо індивідуальну роботу. Маю надію, що у наступній грі чемпіонату з вінницькою "Нивою-В" він зможе допомогти команді.

Про жеребкування календаря Другої ліги

Ми задоволені тим, що паузи між першим та другим колом не буде. На цьому ми наполягали у зверненні до ПФЛ. З приходом осені матимемо проблему з футбольними полями. Не буде можливості проводити якісний тренувальний процес і матчі чемпіонату. Тому нам краще зіграти зараз, щоб швидше піти на перерву у листопаді.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook