Про нас
увійти

"Нива" (Теребовля) – ФК "Шумськ". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 09 09 2017

9 вересня у рамках 17-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області теребовлянська "Нива" на власному полі зустрінеться з ФК "Шумськ". Початок матчу на стадіоні "Колос" о 16.00.

До цієї зустрічі наша команда підходить з певними кадровими проблемами. У середу, 6 вересня, був прооперований захисник "Ниви" Владислав Сороцький, не залікував травму коліна ще один оборонець Юрій Цьона. Під питанням участь у поєдинку з ФК "Шумськ" півзахисника Романа Гаврилюка, котрий отримав ушкодження останньому матчі в Збаражі. Окрім того, через дискваліфікацію (вилучення у поєдинку з ФК "Збараж"), не зможе вийти на поле півзахисник Михайло Штанкевич.

ФК "Шумськ" у другому колі першої обласної ліги постав серйозною бойовою одиницею. У чотирьох стартових турах підопічні головного тренера Сергія Попова здобули чотири перемоги, різниця забитих і пропущених м’ячів – 21:3 (+18!). І лише в останньому туру шумська команда на виїзді, давши серйозний бій одному зі лідерів ФК "Копичинці", все ж мінімально поступилася – 0:1. Нині ФК "Шумськ" перебуває на четвертій сходинці турнірної таблиці та виношує плани зачепитися за призові трійку.

Статистика матчу першого кола

ФК "Шумськ" – "Нива" (Теребовля) – 0:10 (0:5)

30 липня. с. Шумбар. Сільсьський стадіон. 100 гл. +29 град.

Джерело: Нива Теребовля

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook