Про нас
увійти

"Полісся" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 09 09 2017

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль в одинадцятому турі Другої ліги буде футбольний клуб "Полісся" з Житомира. Матч відбудеться на стадіоні "Спартак" у Коростені 9 вересня о 16:30.

Друга ліга, одинадцятий тур

"Полісся" – "Нива"

9.09.17, м. Коростень, 16:30

Арбітр — Тельбух Л. В. (Дніпро)

Асистенти арбітра — Галинець В. В. (Рівне), Гашков Є. Л. (Чернівці)

Четвертий арбітр — Дубровець П. В. (Житомир)

Спостерігач арбітражу — Кошура В. Г. (Чернівці)

Дискваліфікації: Охріменко, Зайнчковський (обидва — "Полісся")

Пряма трансляція: YouTube

Перед матчем

Перше коло чемпіонату футбольний клуб "Нива" завершить виїзним матчем проти житомирського "Полісся". Матч відбудеться на стадіоні у Коростені, де тимчасово свої домашні матчі приймає житомирська команда. Основна футбольна арена клубу у Житомирі перебуває на реконструкції.

Житомирська команда навідміну від "Ниви" мала більше часу підготуватися до цього протистояння, адже учаасті у попередньому турі не брала. "Нива" у 10-му турі вдома здобула нелегку перемогу 3:2 над хмельницьким "Поділлям", що дозволило тернополянам піднятися на третю щаблину у турнірній таблиці.

Остання зустріч "Полісся" у чемпіонаті датована 30-им серпня, коли житомиряни на виїзді з рахунком 0:2 також переграли хмельницьку команду. Загалом справи у чемпіонаті для "Полісся", яке дебютувало у Другій лізі, йдуть не надто вдало. Перемога над "Поділлям" стала єдиною для "Полісся" у сезоні. Решту матчів команда програла.

У матчі з "Нивою" господарям через дискваліфікацію не допоможуть одразу два футболісти — Максим Зайнчковський та Сергій Оніщук. Після відбуття покарання повертається до гри півзахисник "Ниви" Богдан Слоневський. Також дебютувати за нашу команду може голкіпер Роман Чопко, який приєднався до клубу напередодні матчу у Коростені.

Суперник

Після стартових невдач "Полісся" у чемпіонаті (5 поразок поспіль без забитих голів) керівництво клубу вдалося до ротації на тренерському містку. Очолив команду відомий спеціаліст Едуард Хавров. Але призначенням нового тренера житомиряни не обмежились, заключивши контракти із чималою кількістю досвідчених новобранців. Серед них можна виокремити Сергія Дячука, Олександра Менжегу, Миколу Жовтюка, Сергія Загідуліна, Віктора Коровікова та Віталія Колєснікова. Усі ці футболісти мають досвід виступів на високому рівні.

Загалом найстаршим у заявці клубу є 29-річний Сергій Оніщук. Наймолодший — 16-річний Олександр Розпотнюк.

До речі, "Полісся" є одним з небагатьох муніципальних професійних клубів в Україні.

Факти протистояння

—    Проводитиме матч у полі арбітр з Дніпра — Людмила Тельбух.

—    Гравець "Полісся" Олександр Менжега має досвід виступів у тернопільській "Ниві".

—    Згідно із новим календарем Другої ліги, матч другого кола між "Нивою" та "Поліссям" знову пройде на полі наших суперників 30 вересня.

Статистика офіційних зустрічей

В офіційних матчах команди ще не зустрічалися.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook