Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" підписав лідера "Прогресу" та ще ряд кваліфікованих виконавців

категорія: Футбол | дата: 07 09 2017
Чортківський

В останні дні трансферного вікна, яке, нагадаємо, завершилося вчора, 5 вересня, найгучніші трансфери провів один з лідерів вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу чортківський "Кристал".

Найгучніше поповнення команди з Чорткова – 27-річний атакувальний півзахисник Павло Чорномаз із заліщицького "Прогресу", котрий цього сезону (в чемпіонаті та кубку) за свою вже колишню команду провів 10 поєдинків та відзначився трьома забитими голами.

Зауважимо, що Павло є доволі відомим українським футболістом і за свою ігрову кар’єру встиг зіграти за ряд професійних клубів: луцьку "Волинь", кіровоградську "Зірку", білоцерківський "Арсенал" та ФК "Тернопіль". Варто сказати і те, що ще минулої неділі, 3 вересня, Чорномаз виступав у складі "Прогресу" в програшному для заліщицької команди поєдинку проти зборівського "Колоса" (0:1). Тепер ж Чорномаз покликаний допомогти чортківській команді в боротьбі за чемпіонство.

Окрім цього футболіста, головний тренер "Кристалу" Василь Петрович Івегеш до лав команди запросив 22-річного правого півзахисника Назара Ільчишина з тернопільської "Ниви" та 26-річного нападника Івана Плосконоса зі "Скали-Айва" (Скала-Подільська).

Натомість з трьома молодими футболістами чортківська команда розлучилася. Це – 17-річні півзахисники Роман Волохатий і Михайло Войцещук та 19-річний захисник Сергій Лис. Усі вони поповнили склад ФК "Тернопіль-Педліцей".

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook