Про нас
увійти

ФК "Копичинці" вийшов у лідери першої ліги!

категорія: Футбол | дата: 04 09 2017
ФК

У центральному поєдинку 16-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу ФК "Копичинці" на власному полі мінімально переміг ФК "Шумськ" – 1:0, тим самим за очками вийшов на перше місце в турнірній таблиці.

Шумська команда, яка в другому колі здивувала футбольних фахівців чотирма поспіль перемогами, в Копичинці приїхала в ослабленому складі, адже через дискваліфікацію, травми та перехід до інших команд головний тренер ФК "Шумськ" Сергій Попов не зміг виставити на гру одразу кількох гравців основного складу. Саме тому гості практично весь перший тайм провели на своїй половині поля, вичікуючи на контратаку. Копичинецькій команді в першій 45-хвилинці теж мало що вдавалося, за винятком трьох дальніх та неточних ударів.

У другому таймі на 57-й хвилині після чергового кутового у виконанні Сергія Куріцького (16-го за рахунком!), Ігор Сливка ударом головою увігнав м’яча у сітку воріт ФК "Шумськ" (1:0). У кіпера гостей Олексія Шишигіна врятувати команду не було шансів. Після цього гості пішли ва-банк, почали відкриватися, активніше йти вперед, навіть воротарю ФК "Копичинці" Володимиру Чернишу довелося кілька разів вступати в гру, але до серйозних небезпек з боку шумської команди справа не дійшла. Натомість господарі мали 3-4 небезпечних моменти, які до взяття воріт не призвели. Миколі Куріцькому кількох сантиметрів забракло, щоб реалізувати свою нагоду, здалеку не влучно прибивав Роман Ватраль. А на самому кінці матчу завдавав удару по воротах Ігор Сливка, кіпер гостей витягнув м’яча з "дев’ятки" після рикошету, врятувавши свою команду від реального взяття воріт.

Після цієї перемоги ФК "Копичинці" набрав 35 очок і вийшов на перше місце турнірної таблиці. Зауважимо, що лідер за втраченими очками – теребовлянська "Нива", через участь у аматорському чемпіонаті України, свій поєдинок 16-го туру проводитиме в середу, 6 вересня.  

***

ФК "Копичинці" – ФК "Шумськ" – 1:0 (0:0)

3 вересня. Копичинці. Стадіон "Надія". 140 гл. +24 град.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Іван Мандзюк (Зборів), Іван Сокіл (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Микола Філь (Тернопіль).

ФК "Копичинці": В.Б. Черниш, Цінчик, Сагайдак, Чепига, Гонз-к, Ватраль, Сливка, Н. Мороз (І. Бабій, 59), С. Куріцький, М. Куріцький (Худзік, 83), Клак (Панило, 86).

ФК "Шумськ": Шишигін, Байрак, Попов, Журибіда, Новосад, В. Бабій, Чипіжук, А. Мороз-к, Бабін, Бонк, Коваль.

Гол: І. Сливка (57).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook