Про нас
увійти

Андрій Донць: Нива вміє оборонятися і досить непогано себе почуває при стандартах

категорія: Футбол | дата: 31 08 2017
Андрій Донць: Нива вміє оборонятися і досить непогано себе почуває при стандартах

Головний тренер волочиського "Агробізнесу" Андрій Донць прокоментував поразку від тернопільської "Ниви"

- Немає в світі жодного тренера, який завжди виграє і ніколи не програє. По грі - те, що я просив своїх футболістів – накривати, не давати грати футболістам Ниви – вони частково виконали. Але я попереджав і говорив гравцям, що ця команда вміє оборонятися і досить непогано себе почуває при стандартах. А в свою чергу ми заробили біля своїх воріт чимало стандартів в ситуаціях, коли цього можна було уникнути. Ми розібрали гру Ниви до дрібниць, навіть найменших. Вони мало забивають і ще менше пропускають. І сьогодні гра пішла не так як задумувалось - ми не могли забити і пропустили безглуздий гол. Такі досвідчені футболісти, як наші оборонці, не мають права так помилятися. Усі мікродуелі ми повинні догравати до кінця, не виключатися ні на секунду. Десь трохи виключились і отримали гол. І далі все пішло не по нашому сценарію. Суперник закрився. Практично всі гравці суперника грали біля свого штрафного майданчика, вибудували оборону… Оборонятися Нива вміє. В нас, все ж, були певні моменти, але ми не забили гол. Тому гра сьогодні програна.

Сьогодні в нас на футбольному полі не було єдиного колективу, як у попередніх матчах. Ряд футболістів випали з гри, не грали на своєму рівні, допускалися дитячих помилок. І це все втілилось у кінцевому результаті.

- Ця гра дасть багато важливої інформації для майбутньої роботи?

- Звичайно. Загалом кожна гра дає багато важливої інформації, особливо, якщо вона офіційна. Всі ігри, які ми зіграли – жодної легкої гри не було. Проти нас, як лідера, всі команди налаштовуються і грають як останню гру. І хочуть відібрати очки. Якщо в попередніх матчах це в суперників не виходило, то сьогодні це вдалося Ниві. Можливо десь нічийна гра по ходу матчу була б більш справедливою, але так сталося, що ми не змогли забити і програли.

Джерело: ФК "Агробізнес"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook