Про нас
увійти

Інтерв'ю з виконавчим директором ДЮФК "Чемпіон"

категорія: Футбол | дата: 31 08 2017
Інтерв'ю з виконавчим директором ДЮФК

Напередодні нового навчального року виконавчий директор ДЮФК "Чемпіон" Дмитро Андрієшин розповів про зміни та нововведення у клубі.

Новий тренер-методист

— Відтепер у нашій команді працюватиме тренер-методист Михайло Оліяр. Він є викладачем Тернопільського національного педагогічного університету та діючим футболістом. У клубі Михайло Оліяр займатиметься контролем та формуванням навчально-тренувального процесу, теорією та методикою роботи. Основним його напрямком діяльності буде робота з тренерами клубу.

Ротація тренерів

— Старші тренери нашого клубу змінили вікові групи. Відтепер Олександр Стахів працюватиме з вихованцями 2007 та 2003/04 років народження, Олег Лівіцький — 2005 та 2009 роки, Матвій Николайчук — 2005 та 2008 роки, Автанділ Гвіанідзе — 2006 та 2010 роки. А група 2011 року народження переходить у початкову групу, якою керуватиме новий старший тренер.

Система оплати

— Система оплати навчання у клубі "Чемпіон" теж зазнала змін. Члени клубу відтепер можуть на вибір сплачувати місячний, піврічний, або річний абонемент. Усі деталі нової системи оплати навчання розміщені на сайті клубу у відповідному розділі.

Старт в обласній першості

— У вересні на Тернопільщині стартує новий сезон Тернопільської дитячо-юнацької футбольної ліги. Команди ДЮФК "Чемпіон" братимуть участь у змаганнях п'ятьма командами у всіх вікових категоріях (2004-2008 роки народження). Федерація футболу Тернопільської області буде проводити регулярні турніри, де також братимуть участь вихованці нашого клубу 2009/10 років народження.

Набір у "Чемпіони"

— У клубі стартує набір у дошкільну групу для діток 2013 року народження. Тренування відбуватимуться двічі на тиждень у вечірній час. Детальніше про новий набір дізнавайтеся на сайті клубу — champion.org.ua!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook