Про нас
увійти

Останні трансферні новини обласних команд

категорія: Футбол | дата: 29 08 2017
Останні трансферні новини обласних команд

В останні дні трансферного періоду команди-учасниці чемпіонату Тернопільської області намагаються підсилитися новими гравцями. Кілька такий переходів відбулося протягом кількох останніх днів.

Найгучніший обласний трансфер минулого тижня відбувся між командами "Агрон-ОТГ" з Великих Гаїв та ФК "Збараж". Капітан і лідер збаразької команди, 24-річний оборонець Андрій Пастернак (10 матчів і одне не забите пенальті в чемпіонаті області), котрий має досвід виступів у майстрівській команді ФК "Тернопіль" (свого часу навіть відзначився забитим голом у кубковому поєдинку у ворота ФК "Полтава") перейшов до лідера вищої обласної ліги – великогаївського "Агрона-ОТГ".

Склад заліщицького "Прогресу" поповнив досвідчений 31-річний захисник Богдан Скибінський. До останнього часу Богдан виступав у чемпіонаті Івано-Франківської області, захищаючи кольори команди "Карпати" (Коломия). А загалом має за своїми плечима багаторічний досвід виступів за чернівецьку "Буковину" і, навіть, сімферопольську "Таврію". 

Також склад першолігового ФК "Копичинці" поповнив 24-річний Роман Поліщук, котрий минулого року вже виступав за копичинецьку команду, а загалом має в своїй біографії короткий термін перебування в одній з польських любительських команд. 

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook