Про нас
увійти

Юрій Сорочан: "ДСО-Поділля» перемогло, здобуло кубок, а це – найголовніше!"

категорія: Футбол | дата: 27 08 2017
Юрій Сорочан:

Кращий футболіст фінального матчу кубка Тернопільської області, автор двох забитих м’ячів у ворота зборівського "Колоса" Юрій Сорочан ("ДСО-Поділля") поділився емоціями від поєдинку, виділив основні фактори перемоги його команди, прокоментував дії суперника та відзначив високу організацію самого фінального матчу.

– Юрію, які емоції залишилися після фінального кубкового матчу?

– Емоції звісно хороші, адже ми перемогли. Дуже приємно, що зіграли, як єдина команда, кожен наш футболіст грав один за одного, ніхто не поступався в єдиноборствах. У підсумку вдалося зіграти в свій футбол та досягти поставленої мети. Ми не дозволили супернику переважати нас у центрі поля, нав’язали свою гру, до чого зборівчани, очевидно, не були готові.

– Оцінити гру опонентів, адже в чемпіонаті ваша команда у "Колоса" двічі не змогла перемогти…

– Суперник був дуже серйозний, ми на нього налаштовувалися зі всією відповідальністю, адже і справді не могли його перемогти протягом останніх двох матчів – програли на їх полі і зіграли внічию на нашому полі. Детально розібрали їхню гру, вивчили сильні і слабкі сторони, щоб могли гідно їм протистояти і нам це вдалося.

– У цьому матчі ти став героєм, забивши два з трьох голів…

– В даному випадку на перше місця виходить командний результат. Я – командний гравець, один з стартової одинадцяти, кожен з яких підтримує партнера і грає на спільний результат. "ДСО-Поділля" перемогло, здобуло кубок, а це – найголовніше!

– Юрію, ти з 9-ма забитими голами став кращим бомбардиром кубка області 2017 року. Індивідуальне досягнення для тебе має велике значення?

– Звісно, цей показник для мене важливий. Так як я майже сім років виступав у районних змаганнях, і лише віднедавна вийшов на обласний рівень і демонструю доволі непоганий футбол, який приносить результат і забиті голи, що для форварда є найголовніше.

– Які враження залишилися від самої організації фінального кубкового матчу?

– Організація прекрасна, все пройшло надзвичайно чудово та на високому ріні. Тут не додати не відняти, молодці!

– Дякую за коментар на гру, бажаю "ДСО-Поділля" і тобі особисто вдалих виступів, як володарю кубка Тернопільської області, в аматорському кубку України, в якому команда з Тернопільського району уже незабаром стартує.

- Дякую. Будемо старатися зіграти якнайкраще, щоб потішити вболівальників та якнайдалі пройти по турнірній сітці. 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook