Про нас
увійти

У центрі Тернополя провели "Дитячий спортивний фестиваль"!

категорія: Футбол | дата: 26 08 2017
У центрі Тернополя провели
Для маленьких тернополян на Театральному майдані в День Незалежності "запрацювало" 7 спортивних локацій, де дітлахи різного віку могли бігати, змагатися, грати у футбол та вигравати цінні призи, повідомляють Тернополяни.

Біля 15:30 години на Театральному майдані для дітлахів почав діяти грандіозний "Дитячий спортивний фестиваль".  В рамках фестивалю біля Драмтеатру діяли найрізноманітніші спортивні локації: показові виступи з флорболу, футболу, локація естафет, ігор, забав для дошкільнят, легкої атлетики для дітей шкільного віку.  Відбулися і показові виступи з боксу, спортивної аеробіки, сучасних танців та бойового гопака.  

–     Основною родзинкою спортивного заходу був оздоровчий пробіг, де діти різних вікових категорій повинні були подолати певну дистанцію від 50 до 120 метрів. Кожен охочий також міг взяти участь у різних майстер-класах, естафетах і забавах. Виступи із окремих видів спорту у нас були суто показові. Наприклад, майстер-класи по боксу не допускалися, оскільки для цього потрібно було мати певну технічну підготовку. Однак ми запрошуємо всіх охочих на секцію боксу, яка діє в Тернополі безкоштовно , – поділилася директор ТМЦ фізичного здоров'я населення Галина Федорович.

Пані Галина зазначила, що "Дитячий спортивний фестиваль" зорганізований фахівцями Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення за підтримки Тернопільської міської ради. Генеральними партнерами  фестивалю є ТМ "Ласунка", мережа магазинів "Спортландія" та  магазин спортивного спорядження "Gorgany".

–    Спортивний захід, який відбувається зараз на майдані, спрямований на популяризацію дитячого спорту. Оскільки вересень вже близько, то багато батьків записуватимуть дітей у різноманітні секції. Ми лише сприятимемо вдалому вибору батьків, адже проведення дозвілля за заняттям спорту ніколи не втратить актуальність, – розповіла Галина Василівна.

Директор додала, що кожен із дітлахів, який брав участь у трьохгодинному спортивному заході, не залишився без подарунка. Здобувачів 1-3 місця у змаганнях з бігу серед юнаків та дівчат різних вікових категорій було нагороджено цінними призами: сертифікатами на суму 300 гривень від магазину "Gorgany", насосами від "Спортландії" та іншими речами. Діток, які змагалися на локаціях "ігри", "забави", координатори фестивалю нагородили блокнотами, зошитами, ручками – дріб'язками, які, водночас, є необхідними в навчальний час.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook