Про нас
увійти

"Нива" – "Буковина". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 26 08 2017

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у восьмому турі Другої ліги буде футбольний клуб "Буковина" з Чернівців. Матч відбудеться на стадіоні "Вишнівець" 26 серпня о 17:00.

Друга ліга, восьмий тур

"Нива" – "Буковина"

26.08.17, смт. Вишнівець, 17:00

Арбітр — Осауленко Д. В. (Київ)

Асистенти арбітра — Соботюк С. С. (Житомир), Парасунько О. В. (Київ)

Четвертий арбітр — Синишин Ю. Т. (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу — Валенко А. А. (Львів)

Дискваліфікації: Сивка ("Буковина")

Перед матчем

За збігом обставин "Нива" та "Буковина" участі у попередньому турі не брали. Тернопільське дербі не відбулося через зняття ФК "Тернопіль" із чемпіонату. А матч "Буковини" проти "Полісся" не відбувся на прохання гостей, які переживали тимчасові фінансові негаразди.

Вимушену паузу сьогоднішні опоненти заповнили товариськими матчами. "Нива", як відомо, зіграла внічию 1:1 з великогаївським "Агроном ОТГ", а "Буковина" у результативному матчі програла івано-франківському "Прикарпаттю".

До матчу у Вишнівці чернівецьку команду готував новий головний тренер. "Буковину" вже не вперше у своїй кар'єрі очолив відомий спецаліст Віктор Мглинець. Попередній наставник клубу Юрій Крафт повернувся до виконання своїх обов'язків у місцевій спортшколі.

У "Буковини" є одна, але вагома кадрова втрата. Через дискваліфікацію не зіграє капітан та лідер команди Тарас Сивка.

Суперник

Чернівецька команда минулого сезону разом зі "Скалою" та "Тернополем" була у числі тих, хто понизився у класі за підсумками чемпіонату Першої ліги. У чемпіонаті Другої ліги справи у чернівецької команди йдуть теж не надто вдало. У п'яти матчах — одна перемога та нічия. Проте в усіх поєдинках, навіть програшних, "буковинці" не виглядали відвертими аутсайдерами протистоянь.

Найстаршим у заявці "Буковини" є 29-річний Володимир Найко, наймолодшим — 17-річний Даніел Раулюк. Кращим бомбардиром чернівчан у чемпіонаті є Тарас Сивка, який тричі вражав ворота суперників.

Факти протистояння

  • Гравці "Ниви" Юрій Головачук та Антон Музиченко свого часу захищали кольори чернівецької "Буковини".
  • Цього року "Нива" та "Буковина" провели один товариський поєдинок, що відбувся 19 лютого. Матч завершився нульвою нічиєю.

Статистика офіційних матчів

В офіційних протистояннях команди ще не зустрічалися.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook