Про нас
увійти

У поєдинку лідерів переміг "Агрон-ОТГ"

категорія: Футбол | дата: 24 08 2017
У поєдинку лідерів переміг

23 серпня, у Чорткові у рамках 9-го туру зустрілися тіньовий лідер (за втраченими очками) вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу чортківський "Кристал" та лідер за очками – великогаївсьбкий "Агрон" – 1:2. У над принциповому і над напруженому поєдинку перемогу святкував "Агрон" – 2:1.

Рахунок у матчі відкрили гості. Центральний оборонець "Кристалу" Юрій Заставецький помилився в центрі поля (свою роль зіграв мокрий після дощу газон), м’яч підхопив нападник "Агрону" Іван Бучинський. Його удар воротар чортківської команди Іван Рогаль відбив, але першим на добиванні був Дмитро Коник, який у гострого кута поцілив у порожні ворота (0:1). Ще в першому таймі господарі повинні були відіграватися, однак з вигідного положення Андрій Засєдко поцілив у штангу.

На початку другого тайму знову відзначилася великогаївська команда. Пішов простріл з правого флангу атаки "Агрону", м’яч рикошетом від центральних оборонців "Кристала" потрапив до нападника Романа Мельника і то прийняв м’яча та другим дотиком метрів з 12-ти поцілив у дальній кут воріт (0:2).

Далі господарі перехопили ініціативу і в одній з атак при великому скупчені гравців обох команд м’яч потрапив у руку гравцю "Агрона" і арбітр призначив пенальті. Розвівши воротаря Андрія Северина і м’яч по різних кутах, гол забив капітан "Кристала" Юрій Заставецький (1:2). Могли чортківці наприкінці матчу зрівняти рахунок, коли втрьох (Різник та брати Когути) вийшли на двох оборонців "Агрону", однак Микола Когут прийняв рішення пробивати в ближній кут воріт і у рамку не поцілив.

Після цієї перемоги в активі "Агрона" стало 21 очко і команда продовжує лідирувати в турнірній таблиці, "Кристал" ж залишився з 15-ма на третій сходинці, хоча по втрачених залікових пунктах у команд рівновага (по 6 очок).

***

"Кристал" (Чортків) – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 1:2 (0:1)

23 серпня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 250 гл. +17 град.

Арбітр: Ігор Гарас (Бережани), асистенти – Віталій Буняк (Бережани), Артем Трач (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

"Кристал": Рогаль, Заставецький-к, Бойчук, Левіцький, Семенюк (Войцещук, 53), Лис, І. Когут, М. Когут, А. Засєдко, Волохатий (Коваленко, 78), Різник.

"Агрон-ОТГ": Северин, Ковальчук, Пастернак, Гурін, Анатолій Гринченко, Ціх, Кривобедрий, Сартанія, Коник, Бачинський (Хавтур, 90), Мельник-к.

Голи: Д. Коник (17), Р. Мельник (55), Ю. Заставецький (77, з пен).

Попереджені: Р. Левицький (57), Є. Гурін (62), Р. Ціх (76), С. Лис (80).

Джерело: ФФТО

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook