Про нас
увійти

Товариський матч у Підгайцях завершився бойовою нічиєю

категорія: Футбол | дата: 23 08 2017
Товариський матч у Підгайцях завершився бойовою нічиєю

20 серпня, у Підгайцях на стадіоні "Нива" відбувся товариський футбольний матч між ветеранськими командами підгаєцької та тернопільської "Ниви". Поєдинок, який був приурочений до 60-річчя гравця команди "Нива" Підгайці (1979-81 рр.) Петра Дмитровича Калиняка, завершився внічию – 4:4, повідомляє ФФТО.

З вітальним словом перед учасниками спортивного дійства та численною публікою виступив голова Федерації футболу Тернопільської області, народний депутат України Тарас Зіновійович Юрик, який відзначив, що на таких людях, як Петро Дмитрович Калиняк і місцевих ветеранах тримається тернопільський футбол. У свою чергу федерація буде підтримувати ветеранський футбол на Тернопільщині, та, як відзначив пан Тарас, уже 26 серпня розпочнеться оновлений ветеранський чемпіонат області.

Що стосується спортивного боку матчу, то він завершився як і очікувалося, – внічию. А ювіляр, незважаючи на свій поважний вік, не лише разом зі своїми колишніми партнерами по підгаєцькій "Ниві" вийшов на футбольне поле, а й відзначився двома забитими голами.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook