Про нас
увійти

У матчі лідерів першої ліги перемогла теребовлянська "Нива"

категорія: Футбол | дата: 18 08 2017
У матчі лідерів першої ліги перемогла теребовлянська

Підволочиський "Збруч" дав справжній бій беззаперечному лідеру першої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу теребовлянській "Ниви". Підопічні Ігоря Яворського шальки терезів на свою користь зуміли схилити в останні п’ять хвилин матчу.

Суперники довго входили в гру, аж поки наприкінці першого тайму не зуміли відзначитися по голу кожен. Після флангового прострілу оборонець "Збруча" Андрій Біскуп зіграв рукою і арбітр призначив пенальті, яке реалізував півзахисник "Ниви" Тарас Червонецький (0:1). Не минуло й одного оберту стрілки годинника, як господарі зрівняли рахунок. Після прострілу Максима Паюка, воротар теребовлянської команди Андрій Гарас недотягнувся до м’яча і Матвій Николайчук замкнув передачу партнера (1:1).

Другий гол "Нива" забила на 86-й хвилині. Відзначився кращий бомбардир першої ліги Олександр Боженко, який виграв повітря після подачі з кутового (1:2). А третій гол гості забили в компенсований час. Пішла контратака з наступним прострілом з правого флангу атаки "Ниви", який замкнув Тарас Кривий (1:3). Воротар "Збруча" Олег Глушка у тому епізоді пішов на перехоплення і трішки не дотягнувся до м’яча, бо мав на бусах  значну кількість болота, тим самим не зумів як слід підстрибнути (протягом першого тайму в Підволочиську була злива з градом).

***

"Збруч" (Підволочиськ) – "Нива" (Теребовля) – 1:3 (1:1)

16 серпня. Підволочиськ. Стадіон "Колос". 300 гл. +27 град.

Арбітр: Олег Чемний (Тернопіль), асистенти – Роман Островський (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Збруч": Глушка-к, Оліяр, Бiскуп, Хома, Ю. Білик, Іванців, Николайчук, Михайло Паюк, Максим Паюк, Коза, Познанський.

"Нива": Гарас, Цьона (В. Сороцький, 46), Оконський, Бабич, Ю. Никеруй-к (Макогон, 46), Гаврилюк, Штанкевич (Кривий, 54), Бодак (Полянчук, 56), О. Никеруй (Луцик, 46), Червонецький, Боженко.

Голи: Т. Червонецький (42, з пен.), М. Николайчук (43), О. Боженко (86), Т. Кривий (90+1).

Попереджені: Б. Іванців (44), М. Штанкевич (52), Т. Червонецький (90+2).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook