Про нас
увійти

ФК "Збараж" ледь не створив сенсацію в півфінальному кубковому матчі

категорія: Футбол | дата: 18 08 2017
ФК

У повторному півфінальному матчі між ФК "Збараж" та зборівським "Колосом" інтриги ніхто не чекав, адже в першому поєдинку зборівчани святкували комфортну перемогу – 3:0. Однак у Збаражі ледь не сталася сенсація, господарі поля зуміли забити два м’ячі, але на ще одне взяття їм не вистачило часу.

У першому тайму була рівна гра. Відзначити можна хіба, що один справді гольовий момент на 7-й хвилині, коли Валері Джосеф ледь не відзначився, пробиваючи з 11-ти метрів, але в рамку не поцілив.

У другому таймі гості зробили багато замін, думаючи, що прийнятний результат у них в кишені. Але ледь за це не поплатилися. Хоча ще до неприємностей зборівчанин Андрій Лис, який вийшов на заміну, викотився на побачення з воротарем ФК "Збараж" Олександром Шпирко, який збив суперника. Але це було за межами штрафного майданчика, тому арбітр матчу обмежився попередженням та штрафним ударом у бік збаразької команди. Одразу ж футболіст "Колоса" Віктор Колісник пробив і м’яч пішов поруч зі штангою.

А неприємності для гостей розпочалися в компенсований час. Після подачі кутового зборівський оборонець Василь Палій вибив м’яча, але не далеко. І з метрів 18-ти збаражчанин Юрій Бабій потужним ударом поцілив м’ячем у дальній кут воріт (1:0). Одразу після розіграшу м’яча з центру, господарі його перехопили, пішла подача в штрафний майданчик, "пожежа" біля володінь "Колоса" і Руслан Мадай головою добив м’яча у ворота Руслана Мазура (2:0).

Могло статися неймовірне, господарі на останній з компенсованих трьох хвилин отримали право на кутовий. Але цього разу зборівчани відбилися і з великими труднощами отримали путівку до фіналу кубку Тернопільської області, який за іронією долі їм знову доведеться проводити у Збаражі. Як відомо, саме це місто визначено господарем вирішального кубкового матчу 2017 року. Мабуть прикро ФК "Збараж", адже його футболісти дуже хотіли перед свою публікою зіграти у фіналі, але їм дещиці не вистачило, щоб це втілити в життя…

***

ФК "Збараж" – "Колос (Зборів) – 2:0 (0:0)          

16 серпня. Збараж. Стадіон "Колос". 250 гл. +29 град.

Арбітр: Владислав Русанюк (Тернопіль), асистенти – Андрій Письменний (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків).

Делегат-спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

ФК "Збараж": Шпирко, Пастернак-к, Бабій, Дацко, Процик, Кантицький, Паперовський, Мадай, Була, Хруняк (Аджей, 62), Джозеф (Хогас, 85).

"Колос": Мазур, М. Турчак, Світлик, Муравський, П. Грабчак (Палій, 33), В. Грабчак (Лис, 88), Головко (Процик, 75), Бардокін-к, Комар (Забитівський, 85), Козелко, В. Турчак (Колісник, 53).

Гол: Ю. Бабій (90+1), Р. Мадай (90+2).

Попереджені: А. Пастернак (4), О. Шпирко (89).

Джерело: ФФТО

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook