Про нас
увійти

ФК Тернопіль ще може продовжити виступи у Другій лізі

категорія: Футбол | дата: 18 08 2017
ФК Тернопіль ще може продовжити виступи у Другій лізі

Група А другої ліги ще може зберегти нинішній формат, але в Лізі готові до можливих форс-мажорів.

Президент ПФЛ Сергій Макаров вважає, що ще рано посипати голову попелом щодо трьох команд Другої ліги, які можуть знятися з чемпіонату.

Нагадаємо, що раніше "Арсенал-Київщина" через важке фінансове становище попросив перенести гру з ФК "Львів"; "Тернопіль» не виїхав на зустріч з "Поліссям"; а вже саме житомирське "Полісся" не приїде на найближчих вихідних до "Буковині". Цей матч також буде перенесений.

- У нас була вчора [в четвер] зустріч з керівництвом "Арсеналу-Київщини". Ми продовжуємо боротися за клуб. Навіть по "Тернополю" сподіваємося, ще не прийнято остаточне рішення. Тому ще поки рано ставити крапку.

- Тобто, найближчі матчі "Арсеналу-Київщини" та "Тернополя" будуть переноситися?

- Думаю, що найближчий виїзд "Арсеналу-Київщини" в Стрий до "Скелі" не відбудеться. Тобто, білоцерківський клуб отримає перший "незадовільно" [після двох "незадовільно" клуб автоматично знімається з чемпіонату]. Що стосується тернопільського дербі, ще поки немає рішення. Можливо, за п'ятницю воно буде.

- Яка ситуація з "Поліссям"?

- Вони запевняють, що все нормально, що всі складності - тимчасове явище. Можливо, це пов'язано з тим, що клуб бюджетний і якийсь бюрократичний момент у них пов'язаний якраз з бюджетом. Але з клубу запевняють, що ситуація стабільна і "Полісся" буде продовжувати брати участь в чемпіонаті.

- "Буковина" також дуже важко входила в сезон. Зараз клуб поводиться дуже тихо. Наскільки зараз себе впевнено почувають чернівчани?

- Досить спокійно. Особливо в порівнянні з тріо вже згаданих.

- Проробляє чи Ліга умовний "план Б" на випадок, якщо все-таки буде схід з дистанції двох або трьох учасників з турніру?

- Так. Користуючись тим, що в цьому сезоні у нас формат в три кола, ми зараз продумуємо варіант зібрати всі клуби і, можливо, після закінчення першого кола провести жеребкування календаря другого-третього кіл виходячи з кількості учасників. Тобто провести жеребкування і зіграти другий-третій кола як повноцінний двукруговой турнір тим складом, який залишиться.

Джерело: ua-football

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook