Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" на класі переграв ФК "Козова"

категорія: Футбол | дата: 17 08 2017
Чортківський

У пропущеному матчі 6-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу чортківський "Кристал" у гостях переміг ФК "Козова" – 3:0.

Основні події в матчі відбувалися у другому таймі. На його початку після прострілу з лівого краю атаки Миколи Когута, Роман Волохатий добивав м’яча в порожній ворота з близької відстані (0:1). Незадовго у штрафному майданчику козівські оборонці збили Михайла Войщещука (захисник ФК "Козова" пішов на суперника з обох ніг) і капітан "Кристалу" Юрій Заставецький точним ударом з пенальті збільшив перевагу чортківської команди до двох м’ячів (0:2).

За шість хвилин до кінця матчу гра була зупинена через екстремальні погодні умови (злива з громовицею). Через 20-ть хвилин гра поновилася. У заключні хвилини матчу гості зуміли відзначитися ще одним м’ячем. Після передачі Андрія Різника Володимир Гайковий реалізував вихід віч-на-віч (0:3).

Ця перемога дозволила команді з Чорткова набрати 15 очок і наблизитися на відстань одного очка до другого місця – ФК "Бережани", при чому у "Кристала" на два зіграних матчі менше.  

***

ФК "Козова" – "Кристал" (Чортків) – 0:3 (0:0)

16 серпня. Козова. Центральний селищний стадіон. 160 гл. +26 град.

Арбітр: Володимир Федунець (Тернопіль), асистенти – Артем Трач (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Олександр Циганков (Тернопіль).

ФК "Козова": Чикало, Данилюк, Захарчук, Павелко, Богач, Р. Гаврилюк (Крупа, 51), Т. Шимонович (Коротюк, 57), Костів, Долинний, Мартинюк-к, Тригук (Я. Мельник, 51).

"Кристал": Рогаль (Павлишен, 88), Заставецький-к, Бойчук, Левіцький, Лис, А. Засєдко, І. Когут (Коваленко, 69), М. Когут (Хомишин, 72), Волохатий (Гайковий, 59),  Войцещук, Різник.

Голи: Р. Волохатий (52), Ю. Заставецький (58, з пен.), В. Гайковий (86).

Попереджений: Ю. Заставецький (18).

ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook